Projects AbroadProjects Abroad

Internship eller Frivillig Arbeid på Fødeavdeling i Sri Lanka

Oversikt
Prosjekt-oversikt
  • Sted: Panadura
  • Typer plasseringer: Sykehus og feltarbeid
  • Rolle: Tilegne deg verdifull kunnskap som jordmor ved å observere jordmødrenes prosedyrer på ulike avdelinger
  • Krav: Frivillige må være over 17 år
  • Boform: Vertsfamilie
  • Lengde: Fra fire uker
  • Startdatoer: Fleksibelt

Dersom du kan tenke deg å prøve ut jordmoryrket er vårt barselprosjekt i Sri Lanka et godt valg. Ved å arbeide frivillig på et eget sykehus for fødende eller på en fødselsavdeling på et større sykehus vil du få verdifull arbeidserfaring. Du vil oppdage at fasilitetene her er enkle og du kan oppleve en annen praksis enn du er vant til hjemmefra.

Din rolle på plasseringen vil avhenge av den erfaringen du har innen barsel, men også av hvor entusiastisk du er. Du vil få en egen veileder som vil sikre at du får så mye som mulig ut av oppholdet ditt. Mens du i hovedsak vil følge de ansatte for å observere arbeidet deres kan du, ved å vise initiativ og å gjøre en ekstra innsats, bli gitt flere arbeidsoppgaver.

Dine muligheter som frivillig

Frivillig jobber med sykehusansatt på et Barsel- og fødeavdelingprosjekt på Sri Lanka

Vi har plasseringer innen barsel/fødselshjelp i kystbyene Panadura og Kalutara (ca. 45 km sør for Colombo), men også i hovedstaden Colombo. Du kan arbeide frivillig i flere avdelinger som fosterdiagnostikk, fødeavdeling og barselavdeling.

Du har også mulighet til å tilbringe tid på et sykehus som spesialiserer seg på tradisjonell Ayurvedisk medisin. Her vil du få en god forståelse av medisin og helse i Sri Lanka.

Projects Abroad organiserer jevnlig medisinsk arbeid og workshops utenfor sykehusene. Dette arbeidet er ikke alltid relatert til barsel og fødselshjelp, men du vil få en bedre forståelse av det medisinske systemet i landet.

Du kan månedlig reise til en landsby for å hjelpe til med helsesjekker i lokalsamfunnet under veiledning av kvalifiserte leger. Her vil du få muligheten til å delta på svært verdifult arbeid i lokalsamfunnene.

Du kan lese mer om målene for dette prosjektet i vår Sri Lanka Medicine & Healthcare Management Plan.

Under oppholdet ditt vil du bo hos en lokal vertsfamilie. De vil ta godt i mot deg og lære deg om sin kultur og sine tradisjoner. I fritiden kan du utforske den vakre kysten og landsbyene i nærheten av der du bor sammen med andre frivillige.

Du må være over 17 år for å kunne delta på dette prosjektet innen barsel/fødselshjelp.

Sri Lanka Medicine & Healthcare Management Plan
Ring oss:
(+47) 23 50 71 20
Frivillig Arbeid med Natur & Miljøbevaring
instagram

Projects Abroad Norge

Fortell vennene dine om oss:

Tilbake til toppen ▲