Projects AbroadProjects Abroad

Frivillig arbeid Ergoterapi

Ergoterapi - Varierte og meningsfulle prosjekter i Afrika og Asia

Som frivillig innenfor ergoterapi vil du få muligheten til å hjelpe barn og voksne med ulike funksjonshemminger på et av våre samarbeidsprosjekter. For disse pasientene er opptrening en viktig del av hverdagen, og du vil, ved å arbeide sammen med kvalifiserte ergoterapeuter, få god arbeidserfaring og innsikt i ergoterapeutisk praksis i andre deler av verden. Flere av sykehusene og klinikkene vi samarbeider med er underbemannede og har få ressurser. Din deltakelse vil derfor være av høy verdi for både pasientene, de ansatte og deg selv.

Klikk her for å velge destinasjon for Ergoterapi

Du kan delta som frivillig innen ergoterapi selv om du ikke har utdanning eller erfaring innen dette området fra tidligere. Du må da være oppmerksom på at du i hovedsak vil få en observerende rolle. Til tross for dette, vil du få god kunnskap om ergoterapi som yrke, og et opphold som frivillig vil gi deg muligheten til å finne ut om ergoterapi er noe du kan tenke deg å jobbe med i framtiden. På enkelte destinasjoner stilles det krav til dine språkkunnskaper. Du kan lese mer om dette under det enkelte prosjekt.

Frivillig som leker på ergoterapiprosjektet i Kambodsja

Din deltakelse på prosjektet avhenger av din bakgrunn og erfaring, men egen innstilling har også mye å si for hvor mye du får bidra. Er du oppriktig interessert og engasjert, vil både du og prosjektet få mer ut av oppholdet ditt. Dersom du har preferanser eller interesser, kan du gi beskjed når du søker, slik at vi kan tilpasse plasseringen etter dine ønsker og kvalifikasjoner.

Planlegger du en praksisplass innenfor ergoterapi kan du lese mer om det på vår webside om praksisplasser og internship.

Vi setter deg gjerne i kontakt med en tidligere frivillig, dersom du ønsker mer informasjon om et av våre prosjekter innenfor ergoterapi. Du kan også kontakte oss direkte for å få råd om valg av prosjekt og destinasjon.

8 ofte stilte spørsmål om våre

Ergoterapi i:

Ring oss:
(+47) 23 50 71 20
Voksenfrivillig 50+
instagram

Projects Abroad Norge

Fortell vennene dine om oss:

Tilbake til toppen ▲