Projects AbroadProjects Abroad

Frivillig Arbeid eller Internship med Ergoterapi i Kenya

Oversikt
Prosjekt-oversikt
  • Sted: Nanyuki
  • Typer plasseringer: Sykehus og omsorgsentre for barn med spesielle behov
  • Rolle: Arbeide side om side med lokalt ansatte for å hjelpe til under pasientbehandling innen f.eks. ortopedi, nevrologi og psykiatriske sykdomstilfeller
  • Krav: Frivillige må være underveis eller ferdig med studier innen ergoterapi
  • Boform: Vertsfamilie
  • Lengde: Fra to uker
  • Startdatoer: Fleksibelt

Som frivillig på vårt ergoterapiprosjekt i Kenya vil du være med på å hjelpe pasienter med mange forskjellige fysiske og psykiske funksjonshemminger. Dersom du allerede er under utdanning eller vurderer å starte en karriere innenfor ergoterapi vil du her få gode muligheter til å gi verdifull hjelp til mange mennesker.

Når du jobber på dette prosjektet vil mye av tiden gå med til konsultasjonstimer med pasienter på et lokalt sykehus som ikke har en egen avdeling for ergoterapi, eller du vil jobbe tett med pasienter med spesielle behov på et omsorgssenter som har et lite område for terapibehandling. Du vil også kunne ha muligheten til å assistere på klinikker og skoler som tar seg av et lite antall barn med spesielle behov som autisme, cerebral parese og sensoriske dysfunksjoner.

Hvordan er din rolle som frivillig på ergoterapiprosjektet?

Ergoterapistudenter jobber med unge barn i Kenya

Som frivillig vil du behandle pasienter i alle aldre, både barn og eldre som kan ha ortopediske, nevrologiske eller psykiatriske lidelser.

Som ergoterapeut vil du bistå med å vurdere pasienter og tilby veiledning for å forbedre deres kognitive, fysiske eller motoriske ferdigheter. Dine daglige gjøremål kan derfor være å hjelpe pasienter med koordinasjonsopptrening, taletrening eller trening med å skrive for hånd. Ved å assistere pasientene til å klare seg selv i hverdagen kan du være med på å forbedre livene deres.

Det kan også hende du blir bedt om å holde workshops med pasienter, lærere og lokale omsorgspersoner for å gi dem kunnskap og for å implementere enkle øvelser som kan gjøres på daglig basis for å gi ekstra stimuli for pasientene.

Projects Abroad gir samtaler om hvordan man kan håndtere ulike tilstander. Som ergoterapeut kan du delta med å skape oppmerksomhet rundt dette og oppmuntre folk til å søke denne type behandling.

Du kan lese mer om målene for dette prosjektet i vår Kenya Medicine & Healthcare Management Plan.

I tillegg til at du får verdifull erfaring innen ergoterapi vil bidraget ditt på prosjektet settes stor pris på.

Dersom du er ferdig utdannet ergoterapeut kan vi skreddersy en plassering der ferdighetene dine vil komme til god bruk. Vennligst kontakt oss for mer informasjon. 

Kenya Medicine & Healthcare Management Plan
Ring oss:
(+47) 23 50 71 20
Frivillig Arbeid med Natur & Miljøbevaring
instagram

Projects Abroad Norge

Fortell vennene dine om oss:

Tilbake til toppen ▲