You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Ergoterapi i Tanzania

Oversikt
Prosjekt-oversikt
  • STED: Dar es Salaam
  • ROLLE: Evaluere og lage behandlingsplaner for barn som sliter med enkle daglige oppgaver
  • TYPE PLASSERING: Terapeutisk og rehabiliteringssenter for barn
  • KRAV: Minst et års studier innen ergoterapi eller relatert medisinsk felt
  • BOFORHOLD: Vertsfamilie
  • LENGDE: Fra to uker
  • STARTDATO: Fleksibelt

Ettersom mennesker med funksjonsnedsettelser i Tanzania mottar liten støtte fra deres lokalsamfunn, gir det å bidra som frivillig innen ergoterapi en mulighet til å hjelpe barn som sliter med enkle og grunnleggende gjøremål. Dette prosjektet krever at du som frivillig er veldig tålmodig, motivert og er villig til å gjøre en innsats. Selv om du kanskje ikke ser resultater med en gang er det svært givende å se forbedringene i pasientenes ferdigheter over tid.

Frivillig arbeid i Tanzania innen Ergoterapi

To frivillige på ergoterapiprosjekt jobber med en ung jente

Som frivillig innen ergoterapi vil du jobbe på et rehabiliteringssenter for barn. Du vil jobbe med veiledning fra en registrert ergoterapeut og vil bruke tiden din sammen med barn som er skadet, har sykdommer eller forskjellige former for funksjonsnedsettelser.

Målet med prosjektet er å evaluere og lage behandlingsplaner for barn som sliter med å få til helt enkle, grunnleggende oppgaver. Frivillige vil lære bort teknikker innen ergoterapi til barna som kan hjelpe dem å overkomme vanskeligheter i forbindelse med skoleaktiviteter, lek og i å ta vare på seg selv. Du har mulighet til å påvirke livene til disse barna positivt, samtidig som du får givende og praktisk erfaring innen feltet.

For å delta på dette prosjektet må du være ferdig med minst ett års studier innen ergoterapi, eller et relatert medisinsk felt.

Mens du jobber som frivillig innen ergoterapi i Dar es Salaam vil du bo hos en lokal vertsfamilie, som vil ønske deg velkommen som en del av familien, og lære deg om det daglige livet i Tanzania. Fritiden kan du bruke på å utforske byen og omgivelsene, sammen med andre Projects Abroad-frivillige.

Du kan lese mer detaljert informasjon om målene for prosjektet i vår Medicine & Healthcare Management Plan for Tanzania.

Medicine & Healthcare Management Plan for Tanzania
Ring oss:
(+47) 47 46 92 84
Informasjonsmøter
instagram

Projects Abroad Norge

Fortell vennene dine om oss:

Tilbake til toppen ▲
Feedback
Du virker interessert i prosjektene våre! Vil du fortelle oss mer?
Gjerne det! Ikke nå, takk.