Projects AbroadProjects Abroad

Frivillig arbeid Ernæring

Ernæring - Hjelp barn og voksne til en sunnere hverdag

Ved å delta på frivillig arbeid innen ernæring vil du få en unik arbeidserfaring, som du kan bruke i din framtidige karriere innenfor ernæring eller kosthold. Som frivillig vil du kunne delta i arbeidet med mennesker som lider av feilernæring og tilhørende fysiske problemer i noen av verdens fattigste lokalsamfunn.

Klikk her for å velge destinasjon for Ernæring

Som frivillig på et ernæringsprosjekt vil du få delta sammen med kvalifisert personale i arbeidet med å informere lokalsamfunnene om viktigheten av et sunt kosthold i forhold til helse og utvikling. Særlig viktige målgrupper er mødre og barn som bor i disse fattige samfunnene. De er ofte selvhjulpne med hensyn til jordbruk og har ikke tilgang til mye eller variert mat. Du kan også få muligheten til å delta på ulike aktiviteter relatert til ernæring. Det kan for eksempel være workshops eller utviklingen av brosjyrer som omhandler mat og kosttilskudd.

Studenter på ernæringsprosjektet i Peru gjennomfører feltarbeid i et landlig bondesamfunn

Ettersom våre ernæringsprosjekter er i utviklingsland, må du være forberedt på å se triste og sjokkerende tilfeller av feilernæring. Du vil også kunne få oppleve engasjementet i lokale organisasjoner og blant enkeltmennesker som jobber for å forbedre livskvaliteten til sårbare mennesker. Ved å jobbe frivillig på et av våre ernæringsprosjekter vil du få verdifulle erfaringer og du vil ha en positiv innvirkning på de menneskene og lokalsamfunnene du vil bli involvert i.

Du kan delta på våre prosjekter innenfor ernæring selv om du ikke har utdanning eller erfaring på dette området, men du bør ha interesse for kosthold og ernæring. På enkelte destinasjoner stilles det krav til dine språkkunnskaper. Du kan lese mer om dette under det enkelte prosjekt.

Din aktive deltakelse på prosjektet avhenger av din bakgrunn og erfaring, men egen innstilling har også mye å si for hvor mye du får bidra. Er du oppriktig interessert og engasjert vil både du og prosjektet få mer ut av oppholdet ditt. Dersom du har preferanser eller interesser, kan du gi beskjed når du søker slik at vi kan tilpasse plasseringen etter dine ønsker og kvalifikasjoner.

Planlegger du en praksisplass innenfor ernæring kan du lese mer om det på vår webside om praksisplasser og internship.

8 ofte stilte spørsmål om våre

Ernæringsprosjekt i:

Ring oss:
(+47) 23 50 71 20
Medisin & Helse
instagram

Projects Abroad Norge

Fortell vennene dine om oss:

Tilbake til toppen ▲