Projects AbroadProjects Abroad

Frivillig arbeid Farmasi

Frivillig deler ut medisiner på et farmasiprosjekt

Bli med som frivillig med Projects Abroad på et farmasiprosjekt, og bruk tiden din i utlandet på å øke dine kunnskaper innen feltet, tilegne deg nye ferdigheter og få praktisk erfaring. Uansett om du er student, en erfaren farmasøyt eller et sted i mellom vil du ha noe å tilby på ditt prosjekt i et utviklingsland. Vi vil gjøre vårt beste for å tilpasse prosjektet til dine interesser og ditt ferdighetsnivå.

Klikk her for å velge destinasjon for Farmasi

Som frivillig på et farmasiprosjekt vil du få muligheten til å observere og lære om hvordan helsesystemet og lokale praksiser er i et utviklingsland. De fleste medisinske fasilitetene og apotekene vi jobber med mangler ressurser, er underbemannede og har kun grunnleggende eller utdatert utstyr.

I løpet av oppholdet ditt vil du følge og jobbe sammen med profesjonelle medisinske ansatte og farmasøyter. Vi oppmuntrer deg til å være aktiv, stille spørsmål og ta notater mens du observerer farmasøytene i arbeid – dette vil hjelpe deg å få mest mulig ut av erfaringen. Du vil også ha en kvalifisert veileder, som vil veilede deg og tilby råd når du har behov for det.

Selv om mye av tiden din vil bli brukt på å observere farmasøyter i en klinisk setting vil du også ha mulighet til å bruke dine grunnleggende medisinske kunnskaper og ferdigheter i praksis på oppsøkende arbeid. Dette arbeidet gjøres i landlige lokalsamfunn hvor tilgangen til grunnleggende medisinske behandlinger og medikamenter er lite tilgjengelig. Ved å delta på dette vil du få erfaring samtidig som du er med på å gi tilbake. Du kan forvente å bli involvert i å foreta helseundersøkelser og assistere i å distribuere forskrevet medisin under tilsyn.

Dersom du ønsker å gjennomføre praksisen din innen farmasi gjennom oss, ta kontakt, så hjelper vi deg videre.

Farmasi i:

Ring oss:
(+47) 23 50 71 20
Frivillig Arbeid med Natur & Miljøbevaring
instagram

Projects Abroad Norge

Fortell vennene dine om oss:

Tilbake til toppen ▲