Projects AbroadProjects Abroad

Frivillig arbeid innen Farmasi i Kenya

Oversikt
  • STED: Nanyuki, Laikipia County
  • ROLLE: Jobb sammen med profesjonelle farmasøyter på sykehus eller helseklinikker og vær med på oppsøkende medisinsk arbeid
  • TYPE PLASSERING: Sykehus eller helseklinikker
  • BOFORHOLD: Vertsfamilie
  • LENGDE: Fra 2 uker
  • STARTDATO: Fleksibelt

Som frivillig innen farmasi i Kenya vil du ha mulighet til å lære mer om utfordringene offentlige apoteker står ovenfor i et utviklingsland. Selv om de fleste lokale apotek kun har helt grunnleggende utstyr vil du kunne lære mye om faget ved å følge farmasøytene og bli involvert i varierte arbeidsoppgaver og oppsøkende arbeid.

Frivillig arbeid på farmasiprosjekt i Kenya

I løpet av prosjektet vil du observere og hjelpe de lokale ansatte der det trengs, mens dere arbeider mot målet om å forbedre helsetilbudet for pasienter, og sørger for at pasientene får riktig medisin. Dette vil gi deg muligheten til å komme i kontakt med pasienter med ulike bakgrunner.

Du vil bli veiledet av en erfaren lokal farmasøyt gjennom hele prosjektet, som du vil jobbe tett sammen med mens du lærer alt om deres arbeid.

Din rolle som frivillig innen farmasi

Frivillige deler ut medisiner til barn mens de deltar på oppsøkende arbeid.

Din rolle vil hovedsakelig være observerende, men du vil ha mulighet til å prøve deg på noen oppgaver selv også, under veiledning av lokale farmasøyter. Dette kan være å forberede medikasjon etter instruksjon fra en lege, dispensere legemidler, og gi farmakologisk informasjon ved å svare på spørsmål og rådgi pasienter under medisinsk behandling.

Det vil regelmessig arrangeres oppsøkende medisinsk arbeid og bevisttgjøringsdager som du vil delta på. Å jobbe i mindre lokalsamfunn og møte lokalbefolkningen der er en flott måte å utvide din forståelse at utfordringene menneskene i disse områdene står ovenfor. Du vil også hjelpe med pakking, merking og å gi ut medisin til pasienter i området, under oppsyn og veiledning av en kvalifisert farmasøyt.

Du vil bo hos en lokal vertsfamilie, som vil hjelpe deg å få en bedre forståelse av den kenyanske kulturen. Når du ikke er sammen med vertsfamilien eller på jobb kan du tilbringe tid sammen med de andre Projects Abroad-frivillige, og finne på ting etter arbeidstid eller planlegge helgeturer sammen.

Ring oss:
(+47) 23 50 71 20
Medisin & Helse
instagram

Projects Abroad Norge

Fortell vennene dine om oss:

Tilbake til toppen ▲