Projects AbroadProjects Abroad

Frivillig arbeid innen Farmasi på Sri Lanka

Oversikt
  • STED: Panadura og Horana
  • ROLLE: Observere og assistere farmasøyter og ta del i oppsøkende medisinsk arbeid
  • TYPE PLASSERING: Sykehusapotek
  • BOFORHOLD: Vertsfamilie
  • LENGDE: Fra 4 uker
  • STARTDATO: Fleksibelt

Å være Projects Abroad-frivillig på farmasiprosjektet på Sri Lanka gir deg mulighet til å lære om hvordan farmasi praktiseres i et utviklingsland, samtidig som du får praktisk erfaring. Medisinske fasiliteter i Sri Lanka er ofte av en helt grunnleggende standard, men det er likevel mye du kan lære gjennom å observere lokale farmasøyter og å delta på oppsøkende arbeid.

Din rolle som frivillig på farmasiprosjekt

En frivillig gjør klar medisiner med veiledning fra en farmasøyt

På Sri Lanka vil du bli plassert på medisinavdelingen på et sykehus, og jobbe med veiledning fra en kvalifisert farmasøyt som vil assistere og veilede deg gjennom hele prosjektet.

Du vil observere og hjelpe farmasøytene mens de leverer medisiner. Du vil også lære å måle opp, pakke og distribuere medisiner, samt hvordan man samler inn pasientdata.

Delta på oppsøkende medisinsk arbeid på Sri Lanka

I løpet av prosjektet vil du få delta på oppsøkende arbeid. Her vil du bidra med å tilby gratis behandling og foreskrevne medisiner med hjelp fra farmasøyter. Du vil også være med på å øke bevisstheten rundt utfordringer knyttet til helseomsorg ved å holde presentasjoner og workshops på skoler og samfunnsentre.

For å utvikle dine ferdigheter og gi deg ytterligere innsikt i medisinske felt vil en lokal lege holde et seminar en gang i måneden, som er åpent for alle Projects Abroad-frivillige innen Medisin & Helse.

Når du ikke er opptatt med frivillig arbeid vil du ha mange muligheter til å utforske omgivelsene og bli kjent med andre frivillige. Du vil bo hos en lokal vertsfamilie, som gir deg muligheten til å komme enda tettere på kulturen og lokalbefolkningen på Sri Lanka.

Ring oss:
(+47) 23 50 71 20
Medisin & Helse
instagram

Projects Abroad Norge

Fortell vennene dine om oss:

Tilbake til toppen ▲