Projects AbroadProjects Abroad

Frivillig Arbeid på Folkehelseprosjekter med Projects Abroad

Folkehelse - Praktisk og variert arbeid i Afrika, Asia og Latin-Amerika

På våre Folkehelseprosjekter er du med på å forbedre helse og livskvalitet til fattige mennesker som sliter med tilgang til helsetjenester.

Frivillige trenger ingen utdanning eller erfaring for å delta på dette prosjektet, men du bør interessere deg for å hjelpe lokalbefolkningen med tilgang til bedre helsetjenester. Folkehelseprosjektene er interessante for frivillige som ønsker seg erfaring med enkelt medisinsk arbeid, og som ønsker å komme tett på lokalbefolkningen.

Klikk her for å velge destinasjon for Folkehelse

Hva er din rolle på Folkehelseprosjektet?

Sammen med profesjonelle helsearbeidere vil du reise ut til skoler, barnehager, fjerntliggende landsbyer, ulike samfunnssentre og til andre steder og folk som lider av mangel på helsetjenester. Du vil hjelpe til med forskjellige prosedyrer som; måling av blodtrykk, måling av blodsukker, øyeundersøkelser, mindre sårbehandlinger og malariatesting. I tillegg så er du med på ulike behandlinger og generell rådgivning om helsetemaer. Kanskje kan du holde en workshop om ernæring, førstehjelp, tropesykdommer eller hiv/aids?

De frivillige deltar i mesteparten av arbeidet, så du har gode muligheter for masse praktisk erfaring. Du arbeider mandag til fredag, og har helgene fri til hvile og andre aktiviteter.

8 ofte stilte spørsmål om våre

Folkehelseprosjekt i:

Ring oss:
(+47) 23 50 71 20
Praksisplass i utlandet
instagram

Projects Abroad Norge

Fortell vennene dine om oss:

Tilbake til toppen ▲