Projects AbroadProjects Abroad

Folkehelse i Togo

Oversikt
Prosjekt-oversikt

Dersom du er interessert i å bidra med frivillig arbeid i denne destinasjonen, vennligst ta kontakt med oss før du søker.

  • STED: Lomé
  • ROLLE: Assistere med grunnleggende helseundersøkelser i lokalsamfunn
  • KRAV: Frivillige må være fylt minst 18 år
  • TYPE PLASSERING: Oppsøkende arbeid
  • BOFORHOLD: Vertsfamilie
  • LENGDE: Fra to uker
  • STARTDATO: Fleksibelt

På folkehelseprosjekt i Togo vil du være med å bidra for at lokalbefolkningen får tilgang til grunnleggende helsetjenester i områder hvor dette er et stort behov. Det gir deg mulighet til å få praktisk medisinsk erfaring i et utviklingsland, og du vil jobbe sammen med vår samarbeidspartner og lokale frivillige i Togo.

Folkehelseprosjektet er basert i den levende byen Lomé. Malaria, kolera og tuberkulose er noen av sykdommene barn og voksne uten tilgang til medisinsk assistanse står i fare for å få i Togo. Uten behandling kan disse sykdommene være dødelige. Togo mangler strukturerte programmer som fokuserer på å ta vare på gatebarn, og det lokale folkehelse-teamet forsøker å rette på dette gjennom sitt oppsøkende arbeid.

Ved å delta som frivillig på dette prosjektet vil du jobbe mot våre mål satt i vår Medicine & Healthcare Management Plan for Togo.

Folkehelseprosjektet i Togo

En frivillig setter på bandasje etter å ha stelt et sår på foten til en ung mann.

Teamet i Togo og lokale frivillige arrangerer regelmessig oppsøkende medisinsk arbeid til områder hvor dette er et behov. Ettersom folk ankommer vil du jobbe sammen med det lokale teamet, og snakke med dem, stelle sår, og følge opp tidligere behandlinger. Oppfølgingen sikrer at sår helbredes som de skal, og at infeksjoner unngås.

Disse besøkene gir deg mulighet til å gi teamet og de lokale frivillige ekstra støtte og assistanse i møtet med lokalsamfunnet. Du hjelper vår partnerorganisasjon med å skape en langsiktig endring, samtidig som du selv får praktisk erfaring. Dersom dere møter medisinske behov som er mer alvorlig, og ikke kan behandles i løpet av deres besøk vil disse pasientene bli tatt med til en klinikk hvor de kan få den behandlingen de har behov for.

Bo med en vertsfamilie

Alle frivillige på folkehelseprosjektet i Togo vil bo hos vertsfamilier. De vil tilberede måltider og du vil spise sammen med dem, og ta del i deres daglige rutiner. Dette er en perfekt mulighet til å virkelig ta del i Togos rike kultur og bli bedre kjent med deres levemåte.

Det er ikke et krav med språkkunnskaper utover engelsk, men grunnleggende eller middels god fransk er en fordel for arbeidet på prosjektet. Det vil være en veileder på prosjektet som snakker engelsk, som alltid er tilgjengelig for å assistere deg dersom du skulle ha behov for oversettelse. Dersom du er interessert i å lære mer fransk i løpet av oppholdet ditt er det også mulig å delta på et språkkurs.

Togo Medicine & Healthcare Management Plan
Ring oss:
(+47) 23 50 71 20
Frivillig Arbeid med Natur & Miljøbevaring
instagram

Projects Abroad Norge

Fortell vennene dine om oss:

Tilbake til toppen ▲