Projects AbroadProjects Abroad

Frivillig Arbeid eller Internship innen Fysioterapi i Bolivia

Oversikt
Prosjekt-oversikt

Dersom du er interessert i å bidra med frivillig arbeid i denne destinasjonen, vennligst ta kontakt med oss før du søker.

  • Sted: Cochabamba
  • Typer plasseringer: Sykehus og dagsentre for barn med spesielle behov
  • Rolle: Arbeide sammen med erfarne lokalt ansatte som er ansvarlige for behandling for barn med spesielle behov
  • Krav: Frivillige må være fylt 18 år, og kunne snakke minst middels godt spansk
  • Boform: Vertsfamilie
  • Lengde: Fra fire uker
  • Startdatoer: Fleksibelt

Frivillige innen fysioterapi trengs på forskjellige sentre for barn med spesielle behov. Sentrene hjelper barna gjennom ulike behandlinger som fysioterapi, hydroterapi, psykologi og språkterapi. Dette prosjektet passer for deg som er ferdigutdannet fysioterapeut eller som er i gang med eller planlegger studier innen fysioterapi. Dersom du heller har erfaring eller utdanning innenfor et av de andre fagfeltene nevnt ovenfor, er du også svært velkommen til å delta.

Det er behov for fysioterapeuter på brannskadeavdelingen på et lokalt sykehus. Her vil du få ta del i arbeid med sosial integrering, rehabilitering av ulike kroppsfunkjsoner og hjelpe til med å trene opp pasientenes sensoriske evner. Pasientene vil være fra nyfødte til i femtenårsalderen, og barna har ulike typer brannskader. Det å jobbe på brannskadeavdelingen kan være sjokkerende, og det er viktig at man er forberedt på sterke inntrykk. Situasjoner hvor pasienter er alvorlig brannskadet og behandlingen er smertefull kan være tungt å bevitne. Ved å hjelpe til her, vil du forstå en del av problemene Bolivia står overfor i sitt helsevesen. Din tilstedeværelse og assistanse vil utgjøre en forskjell både for pasienter og ansatte.

Din rolle som frivillig

En frivillig hjelper til med behandling innen fysioterapi med et barn i Bolivia

Som frivillig vil du bli involvert i identifisering og arbeid med lokale barn som har behov for fysioterapi eller annen behandling. På lik linje med alle våre medisin- og helseprosjekter vil rollen din basere seg på din personlige kunnskap og erfaring. Du vil jobbe én-til-én med hvert enkelt barn, og på den måten vil du kunne gi dem verdifull fysioterapi, men også fokusert oppmerksomhet, som vil hjelpe dem i helingsprosessen.

Frivillige på fysioterapiprosjektet bør være 18 år eller eldre, og må ha gode spanskkunnskaper slik at de kan kommunisere direkte med ansatte og pasienter. Mange av de frivillige som mangler spanskferdigheter tar et språkkurs eller er med på et undervisnings- eller barn- og ungdomsprosjekt før de starter med den medisinske delen av oppholdet. Det gir deg muligheten til å forbedre språkferdighetene dine før du går i gang på den medisinske plasseringen.

Under oppholdet ditt i Bolivia vil du bo hos en lokal vertsfamilie som vil introdusere deg for boliviansk kultur og tradisjoner på ekte vis. På fritiden vil du kunne være sammen med våre andre frivillige, og sammen kan dere utforske hva Cochabamba og de nærliggende områdene har å by på.

Du kan lese mer om målene for dette prosjektet i vår Bolivia Medicine & Healthcare Management Plan.

Dersom du har kvalifikasjoner innenfor dette fagfeltet kan vi dra nytte av dem. Les mer om mulighetene for profesjonelle frivillige på vår PRO-side.

Bolivia Medicine & Healthcare Management Plan
Ring oss:
(+47) 23 50 71 20
Praksisplass i utlandet
instagram

Projects Abroad Norge

Fortell vennene dine om oss:

Tilbake til toppen ▲