Projects AbroadProjects Abroad

Frivillig arbeid og internship med fysioterapi på Filippinene

Oversikt
Prosjekt-oversikt
  • Sted: San Remigio
  • Type plassering: Hjemmebesøk og samfunnshus
  • Rolle: Å gi hjemmebasert fysioterapibehandling og omsorg til pasienter med nedsatt funksjonsevne
  • Krav: Frivillige på dette prosjektet må ha fullført minst seks måneder med fysioterapirelaterte studier eller annen opplæring
  • Bosted: Vertsfamilie
  • Minimum varighet: Fra én uke
  • Startdatoer: Fleksibel

Fysioterapi på Filippinene gir deg en unik mulighet til å oppleve helsesektoren i et utviklingsland samtidig som du gjør en verdifull innsats for lokalbefolkningen. Er du klar for å bidra?

En Projects Abroad-frivillige på fysioterapi gir behandling til en pasient på Filippinene

En nylig folketelling på Filippinene viser at det er 1,44 millioner mennesker med nedsatt funksjonsevne på øygruppen. Det er anslått at én av 20 husholdninger har minst ett familiemedlem med en funksjonsnedsettelse, og halvparten av dem ikke er i stand til å hverken delta på eller fullføre grunnskolen.

Selv om mange opplever uhelbredelige funksjonsnedsettelser, er andre i stand til å overvinne utfordringer og hemninger med riktig behandling. Dessverre har underprivilegerte familier, spesielt i Nord-Cebu, ikke råd til å betale for terapitimer, det være fysioterapi eller ergoterapi, på grunn av høye kostnader og mangel på nærliggende fasiliteter. Vi vet at det er essensielt å gi pasienter med funksjonsnedsettelser minst to til tre behandlinger per uke, og dette tar ikke hensyn til andre medisinske faktorer som må tas tak i for å oppnå full rehabilitering.

Det er her du som frivillig kommer inn.

Frivillige på fysioterapiprosjekt på hjemmebesøk Som frivillig vil du være basert på Persons with Disability Affairs (PDAO) i San Remigio, Cebu. Her vil du jobbe med med pasienter under hjemmebesøk og samlinger i samfunnshus i lokalmiljøet.

Du kan lese mer om målene for dette prosjektet i vår Philippines Medicine & Healthcare Management Plan.

Du vil jobbe under tilsyn av direktøren for PDAO, som selv har nedsatt funksjonsevne. Direktøren vil med stor glede dele av sin kunnskap, og motivere deg til å gjøre en meningsfull innsats for lokalbefolkningen. Du kan forvente å jobbe fra 08:30 - 11:00, etterfulgt av en lengre pause før arbeidsdagen fortsetter fra 13:30 - 16:00.

Det er ikke alltid at du som frivillig vil se umiddelbare resultater, men det vil være en særdeles givende opplevelse å se gradvis positiv framgang hos pasientene dine.

Ønsker du å jobbe med ergoterapi på Filippinene istedenfor? Les mer her.

Hva venter du på? Start planleggingen i dag.

Philippines Medicine & Healthcare Management Plan
Ring oss:
(+47) 23 50 71 20
Frivillig Arbeid med Natur & Miljøbevaring
instagram

Projects Abroad Norge

Fortell vennene dine om oss:

Tilbake til toppen ▲