Projects AbroadProjects Abroad

Frivillig Arbeid eller Internship innen Fysioterapi i Mexico

Oversikt
Prosjekt-oversikt
  • Sted: Guadalajara
  • Type plassering: Sykehus og en skole for funksjonshemmede barn
  • Rolle: Tilegne deg verdifull erfaring som fysioterapeut ved å jobbe sammen med dyktige lokalt ansatte
  • Krav: Frivillige må være fylt 18 år, og må kunne snakke grunnleggende spansk
  • Boform: Vertsfamilie
  • Lengde: Fra to uker
  • Startdatoer: Fleksibelt

Dersom du ønsker å lære om fysioterapi eller utvide kompetansen din innen området, så er Mexico et godt valg. Avhengig av hvor mye erfaring du har, vil du enten jobbe på et av de mange travle sykehusene i Guadalajara eller på en skole for funksjonshemmede barn.

De fleste frivillige vil jobbe på et av de store sykehusene i Guadalajara. Her vil du bruke mye tid på å observere og lære fra de ansatte fysioterapeutene under deres arbeid med å behandle pasientene. Du vil ofte jobbe med pasienter som har gjennomgått ulike former for operasjoner og som har behov for en periode med rehabilitering. Ved ankomst på prosjektet ditt vil du få tildelt en veileder som vil hjelpe deg med å få den erfaringen du er interessert i. Kollegaene dine ved sykehuset vil hjelpe deg med de spørsmålene du måtte ha, og de vil diskutere tilfeller og tilstander med deg. Sykehusene holder generelt høy standard og er velutstyrte.

Frivillige med mer erfaring kan velge å jobbe på en skole for barn med funksjonshemninger. Disse barna har et stort behov for individuell oppmerksomhet og behandling slik at de kan forbedre sine motoriske ferdigheter, noe som vil forbedre deres livskvalitet kraftig. Dersom du lurer på hvilken av disse to plasseringene som vil være mest egnet for deg, kan du ta kontakt med oss, så vil vi finne ut hvilken som passer best for deg og din erfaring.

Din rolle som frivillig

Frivillige på fysioterapiprosjektet i Mexico på sin plassering i Guadalajara

Hvor mye “hands-on”-arbeid du vil få på plasseringen din vil avhenge både av hvor mye erfaring du har fra før og av hvor mye entusiasme og engasjement du viser i arbeidet, samt hvor mye tillit du skaper blant kollegaene dine. Jo mer de vet at de kan stole på deg, desto større er sjansen for å få mer ansvar.

For å få et godt utbytte av denne plasseringen krever vi at du har et middels nivå på spanskkunnskapene dine. Dersom du er usikker på om spansken din er bra nok så kan du ringe oss og finne ut av det. Mange frivillige som er usikre på sine egne spanske språkferdigheter velger å ta et språkkurs eller å delta på et barn- og ungdoms-, undervisnings- eller lokalsamfunnsprosjekt i forkant av medisinplasseringen sin. På denne måten får de frisket opp spanskkunnskapene før de begynner på fysioterapiprosjektet.

Du må du være minst 18 år gammel for å delta på fysioterapiprosjektet i Mexico.

Du kan lese mer om målene for dette prosjektet i vår Mexico Medicine & Healthcare Management Plan.

Under oppholdet ditt vil du bo hos en lokal vertsfamilie. Her vil du få muligheten til å forbedre spanskkunnskapene dine og ta del i det meksikanske dagliglivet. Vi har et aktivt nettverk av frivillige i Guadalajara som du vil bli del av, og i fritiden kan du utforske byen sammen med noen av de andre frivillige.

Mexico Medicine & Healthcare Management Plan
Ring oss:
(+47) 23 50 71 20
Frivillig Arbeid med Natur & Miljøbevaring
instagram

Projects Abroad Norge

Fortell vennene dine om oss:

Tilbake til toppen ▲