Projects AbroadProjects Abroad

Frivillig Arbeid eller Internship innen Fysioterapi i Romania

Oversikt
Prosjekt-oversikt
  • Sted: Brasov
  • Type plassering: Dagsenter 
  • Rolle: Assistere de lokalt ansatte med å ta hånd om barn og voksne
  • Krav: Frivillige må være fylt 18 år, og må ha fullført minst ett år fysioterapirelaterte studier
  • Boform: Vertsfamilie
  • Lengde: Fra to uker
  • Startdatoer: Fleksibelt

Frivillig arbeid som fysioterapeut i Romania er både krevende, men også en givende opplevelse. Som frivillig på dette prosjektet vil du jobbe på ett av to sentre som tar hånd om barn og voksne med funksjonsnedsettelser.

Frivillig sammen med lokalt ansatt på en klinikk på fysioterapiprosjektet i Romania

De frivillige på dette prosjektet jobber tett sammen med sin veileder, som vil være en kvalifisert fysioterapeut. Du vil i første omgang observere rutinene og hvordan de ansatte utfører ulike prosedyrer. Etterhvert vil du, avhengig av erfaring, kunne assistere fysioterapeuten i arbeidet.

Du vil jobbe på et dagsenter for barn og voksne med varierende grad av funsjonsnedsettelser. Det ene dagsenteret tar seg av barn og voksne mellom 5 og 30 år, mens det andre har barn mellom 4 og 16 år. Begge disse plasseringene kan være følelsesmessig utfordrende, og frivillige bør være forberedt på å se pasienter med langt fremskredne sykdommer, alvorlige funksjonsnedsettelser og uhelbredelige lidelser.
 
For å kunne delta på dette prosjektet må du kunne jobbe frivillig i minimum to uker, men det er foretrukket at du kan delta i en lengre periode for å kunne opparbeide et godt forhold til både pasienter og ansatte. Alle frivillige må være fylt 18 år og bør ha minst ett år med relevante studier.

Du kan lese mer om målene for dette prosjektet i vår Romania Medicine & Healthcare Management Plan.

Du bor hos en lokal vertsfamilie hvor du vil få et godt innblikk i en rumensk families hverdag. Om du ønsker kan du benytte fritiden din til å utforske landet og stedet du bor på sammen med de andre frivillige.

Du kan delta på fysioterapiprosjektet i to uker dersom du ikke har tid til å jobbe frivillig i fire uker eller mer. Selv om du vil få verdifull kulturell innsikt, og jobbe tett med lokalbefolkingen, må du være klar over at du ikke vil kunne få bidra i like stor grad som om du deltar over en lengre periode.

Romania Medicine & Healthcare Management Plan
Ring oss:
(+47) 23 50 71 20
Praksisplass i utlandet
instagram

Projects Abroad Norge

Fortell vennene dine om oss:

Tilbake til toppen ▲