Projects AbroadProjects Abroad

Frivillig Arbeid eller Internship innen Fysioterapi i Sri Lanka

Oversikt
Prosjekt-oversikt
  • Sted: Panadura
  • Typer plasseringer: Sykehus
  • Rolle: Gi omsorg og støtte til pasientene samtidig som du lærer fra erfarne lokalt ansatte
  • Boform: Vertsfamilie
  • Lengde: Fra to uker
  • Startdatoer: Fleksibelt

Er du på utkikk etter erfaring innen fysioterapi kan vårt prosjekt på Sri Lanka være et godt valg.

Som frivillig på dette fysioterapi-prosjektet vil du i hovedsak jobbe på offentlige sykehus. Sykehusene her er store med mer enn to hundre leger totalt. Du vil få mye å gjøre og du vil få mye ny kunnskap under oppholdet ditt. Du vil følge de ansatte som er ivrige etter å lære bort, til tross for at de er svært opptatte.

Din rolle som frivillig innen fysioterapi

Frivillig som behandler en eldre mann på fysioterapiprosjektet på Sri Lanka, Asia

Gjennom å bli medlem av deres team og vise din entusiasme kan du få flere arbeidsoppgaver. Noen av arbeidsoppgavene kan være å ha kontakt med pasienter som trenger opptrening, eldre og personer som har vært utsatt for slag.

Dersom du ønsker det kan du arbeide på et senter for barn med nedsatt funksjonsevne. Disse barna får én-til-én behandling som både går på fysisk trening og mental stimulering. Her er det barn med alvorlige funksjonshemninger og arbeidet vil derfor være intenst. Alle med erfaring innenfor fysioterapi er mer enn velkomne hit.

Som frivillig kan du også få delta i arbeid med barn som trenger fysioterapi eller annen behandling. Som med alle våre medisinprosjekter vil du også her få tildelt arbeidsoppgaver på bakgrunn av erfaring og kunnskap. Du vil arbeide én-til-én og gi hvert enkelt barn den oppfølgingen de trenger for å trives.

Du kan lese mer om målene for dette prosjektet i vår Sri Lanka Medicine & Healthcare Management Plan.

Du vil bo hos en lokal vertsfamilie, som vil gi deg muligheten til å få oppleve det virkelige Sri Lanka. Vi har mange frivillige her som du vil bli kjent med og som du kan oppleve kystbyene og de nærliggende områdene med.

Det er mulig å delta på dette prosjektet for en så kort periode som to eller tre uker dersom du ikke har tid til å delta i fire uker eller mer. Vær klar over at om du deltar i to uker vil du kun få tilbringe tid på én eller to avdelinger i tiden du er på sykehuset.

Sri Lanka Medicine & Healthcare Management Plan
Ring oss:
(+47) 23 50 71 20
Frivillig Arbeid med Natur & Miljøbevaring
instagram

Projects Abroad Norge

Fortell vennene dine om oss:

Tilbake til toppen ▲