Projects AbroadProjects Abroad

Fysioterapi i Tanzania

Oversikt
Prosjekt-oversikt
  • STED: Moshi
  • ROLLE: Lære fra erfarne og dyktige lokale ansatte som gir omsorg og behandlinger til pasientene
  • TYPE PLASSERING: Sykehus, klinikker
  • BOFORHOLD: Vertsfamilie
  • LENGDE: Fra to uker
  • STARTDATO: Fleksibelt

Frivillig arbeid innen fysioterapi i Tanzania kan gi deg verdifull erfaring innen feltet. Du vil også hjelpe og støtte lokalbefolkningen, som vil dra nytte av tiden du bruker med dem.

Som frivillig innen fysioterapi vil du jobbe i avdelingen for fysioterapi på et sykehus eller en klinikk. Pasientene som kommer hit har blitt utsatt for ulykker og har ulike skader, som brekte ben og brannskader. Du vil hovedsakelig bli involvert i rehabilitering av disse pasientene for å hjelpe dem med å komme seg.

Din rolle i Tanzania

Frivillig gjør øvelser sammen med en pasient ved sykehuset

Du vil følge de lokalt ansatte, og lære ved å observere. Dersom du har erfaring innen fysioterapi, og er entusiastisk og integrerer deg selv inn i teamet kan du få flere oppgaver. De ansatte er hyggelige og ivrige på å vise deg hvordan fysioterapi utøves på deres sykehus eller klinikk, og du vil lære mye i løpet av oppholdet. Fasilitetene er grunnleggende, og kanskje må du bruke litt kreativitet i din tilnærming til omsorgen for pasientene.

Tidligere frivillige har tatt del i oppsøkende arbeid. Dette involverer ofte arbeid med pasienter som av ulike årsaker ikke har mulighet til å forlate hjemmene sine. Det å ha fysioterapeuter som kan besøke pasienter i deres eget hjem gir dem mulighet til behandling de ellers ikke ville hatt tilgang til.

Du vil bo hos en lokal vertsfamilie i løpet av oppholdet. Det vil være mange andre frivillige du kan bli kjent med i løpet av fritiden din, og du har mulighet til å utforske Tanzania sammen med dem.

Du kan lese mer detaljert informasjon om målene for prosjektet i vår Medicine & Healthcare Management Plan for Tanzania.

Medicine & Healthcare Management Plan for Tanzania
Ring oss:
(+47) 23 50 71 20
Frivillig Arbeid med Natur & Miljøbevaring
instagram

Projects Abroad Norge

Fortell vennene dine om oss:

Tilbake til toppen ▲