Projects AbroadProjects Abroad

Frivillig Arbeid eller Internship i Medisin i Argentina

Oversikt
Prosjekt-oversikt
  • Sted: Cordoba
  • Rolle: Få verdifull medisinsk erfaring fra kvalifiserte ansatte
  • Type plasseringer: Sykehus og outreacharbeid
  • Krav: Frivillige må snakke godt spansk
  • Boform: Vertsfamilie
  • Lengde: Fra to uker
  • Startdatoer: Fleksibelt

Du kan delta på våre medisin-prosjekter uansett om du allerede jobber innen medisin, er under utdanning eller ønsker å finne ut om medisin er det feltet du ønsker å utdanne deg innenfor. Ved å arbeide frivillig for en periode vil du få mye verdifull arbeidserfaring når du jobber sammen med noen av de beste legene i landet. Selv om noen av sykehusbygningene kan se gamle og slitne ut, er fasilitetene og omsorgen på innsiden av byggene generelt av en god standard, og mange på linje med vestlige sykehus.

Studenter på plasseringen sin på Medisinprosjekt i Argentina

Våre frivillige på medisinprosjektet roterer mellom ulike sykehus i og rundt Villa Allende. Det gir de frivillige sjansen til å få en bred og variert erfaring innenfor forskjellige medisinske avdelinger. Du kan f.eks. få ta del i arbeidet på avdelingene for traume, dermatologi, pediatri, optikk, kardiologi, radiologi, gynekologi og fødsel.

Du vil få muligheten til å erfare medisinske prosedyrer både på overbelastede statlige sykehus, og på mindre “dispensarios” som på enkelte dager drar ut til mer landlige områder for å tilby medisinsk hjelp til små lokalsamfunn.

Uten en medisinsk utdanning vil det naturlig nok være noen begrensninger for hvor mye av det praktiske arbeidet du kan delta i. Derfor er dette prosjektet i stor grad et læringsprosjekt som kan gi unik innsikt i den medisinske verden og vilkårene for leger og sykepleiere i et utviklingsland.

Det er helt opp til de lokale leger og sykepleiere å vurdere hvor mye ansvar som skal gis til den enkelte frivillige. Det er derfor viktig at du selv viser interesse og engasjement for arbeidet. 

Din rolle som frivillig

Du vil i hovedsak ha en observerende rolle, der du får følge leger og sykepleiere gjennom deres daglige arbeid. Du vil også få hjelpe til med pasientsamtaler, observere under kirurgiske inngrep og delta på forelesninger med medisinstudenter. Dersom du deltar ute i felten, på “dispensarios”, kan det være at du får utføre generelle helsesjekker, assistere ved vaksinasjoner og gi råd om ernæring eller prevensjon.

Medisinske outreach

Som del av våre medisinske prosjekter i Argentina vil du kunne delta på workshops og outreacharbeid som arrangeres av våre lokale ansatte. Disse samlingene kan ha temaer som opplæringsprogrammer for å øke bevisstheten rundt viktige problemstillinger innen helse som ernæring, personlig hygiene og forebygging av sykdom.

Du kan lese mer om målene for dette prosjektet i vår Argentina Medicine & Healthcare Management Plan.

For å arbeide frivillig på vårt medisinprosjekt i Argentina kreves det gode spanskkunnskaper slik at du skal være i stand til å kommunisere med både personalet og pasientene. Dersom du ønsker å forbedre dine spansk-kunnskaper før prosjektstart anbefaler vi at du deltar på et av våre språkkurs der du vil få kvalifisert undervisning.

Argentina Medicine & Healthcare Management Plan
Ring oss:
(+47) 23 50 71 20
Frivillig Arbeid med Natur & Miljøbevaring
instagram

Projects Abroad Norge

Fortell vennene dine om oss:

Tilbake til toppen ▲