Projects AbroadProjects Abroad

Medisin i Etiopia

Oversikt
Prosjekt-oversikt

Dersom du er interessert i å bidra med frivillig arbeid i denne destinasjonen, vennligst ta kontakt med oss før du søker.

  • Sted: Addis Ababa
  • Typer plasseringer: Privatklinikk
  • Rolle: Arbeide side om side med erfarne lokalt ansatte på klinikken
  • Krav: Frivillige må ha fullført minimum fire års medisinrelaterte studier
  • Valgfrie aktiviteter: Drama, musikk, sport
  • Boform: Vertsfamilie
  • Lengde: Fra fire uker
  • Startdatoer: Fleksibelt

Å delta på dette medisinprosjektet i Etiopia er en fantastisk måte for legestudenter og nyutdannede leger å få medisinsk erfaring fra utlandet på, samtidig som du hjelper mennesker i noen av de fattigste medisinske institusjonene i verden. Alle frivillige på medisinprosjektet i Etiopia må ha fullført minst fire år med medisinrelaterte studier når de deltar. Når du søker på oppholdet vil vi be deg om å sende oss din CV, slik vi har mulighet for å skreddersy oppholdet etter dine kvalifikasjoner.

Medisinstudent i Etiopia sjekker hjerterytmen til et barn på sykehuset

Frivillige jobber på Sante Medical Centre, en privat klinikk i Addis Abeba. Klinikken ble etablert i 2006 av en ung etiopisk lege. Hva slags rolle du får på sykehuset avgjøres av hvor mye erfaring du har fra tidligere og hvor mye initiativ du viser i jobben. Det er helt opp til de lokale legene og sykepleierne å vurdere hvor mye ansvar som kan gis til den enkelte frivillige. Det er derfor viktig at du selv viser interesse for arbeidet, at du er initiativrik og engasjert.

Du vil få mulighet til å lære om mange ulike sykdomstilfeller og behandlinger, deriblant hemodialyse og Hiv/Aids. Du vil skygge leger på ulike avdelinger, inkludert almennmedisin, sykepleie og laboratoriet. 

Fasilitetene på sykehus og klinikker i Etiopia kan være veldig enkle, og behandlingene som utføres vil ikke alltid være av samme standard som den vi forventer hjemme. Du må derfor regne med å møte noen ganske andre forhold og sykdommer enn det du møter i vesten. Til gjengjeld vil ditt opphold i Etiopia være en interessant og meget lærerik opplevelse.

Du vil bo hos en lokal vertsfamilie under oppholdet ditt på prosjektet. Du vil være del av en gruppe med frivillige som du kan utforske Addis Ababa og nærliggende områder sammen med.

Vi anbefaler at frivillige på medisin- og helseprosjekter deltar i 8 uker eller lengre.

Du kan lese mer om målene for dette prosjektet i vår Ethiopia Medicine & Healthcare Management Plan.

Ethiopia Medicine & Healthcare Management Plan
Ring oss:
(+47) 23 50 71 20
Prosjekter for familier
instagram

Projects Abroad Norge

Fortell vennene dine om oss:

Tilbake til toppen ▲