Projects AbroadProjects Abroad

Frivillig Arbeid eller Internship innen Medisin i Kina

Oversikt
Prosjekt-oversikt
  • Sted: Chengdu, Shanghai
  • Typer plasseringer: Sykehus
  • Rolle: Arbeide side om side med dyktige lokale leger på ulike avdelinger, inkludert tradisjonell medisin
  • Krav: Frivillige må ha fullført minst ett år medisinrelaterte studier
  • Boform: Delte leiligheter
  • Lengde: Fra to uker
  • Startdatoer: Fleksibelt

Dersom du studerer medisin eller går tannlegestudiet, så har du mulighet til å delta på vårt medisin- og helseprosjekt i Kina. De store, velutstyrte sykehusene i Shanghai og Chengdu tar gladelig imot alle frivillige som har minst ett og to års utdannelse innen medisin eller odontologi. Her vil du få verdifull arbeidserfaring, mens du jobber sammen med noen av de mest erfarne og inspirerende legene og tannlegene i landet. Fasilitetene på sykehusene holder også høy standard, og er på linje med det du finner på vestlige sykehus.

For å delta på dette prosjektet i Shanghai må du ha fullført minst to år med relevant utdanning innen det tidspunktet du deltar på prosjektet. I Chengdu kreves det minst ett års relevant utdanning. Du trenger å ha et skriftlig bevis på denne kompetansen med deg på prosjektarbeidet.

Din rolle som frivillig innen medisin

Frivillige på medisinprosjektet jobber på store sykehus i Chengdu og Shanghai, hvor de vil følge leger på mange ulike avdelinger mens de gjør rundene sine. Du vil vanligvis tilbringe 1-2 uker på hver avdeling, men det er også mulig å fokusere mer på et fagfelt, dersom du ønsker det. Det meste av tiden vil du observere legene, noe som er en fantastisk mulighet til å lære masse ved å stille spørsmål om det som skjer. Vis at du ønsker å lære – da vil de være veldig ivrige etter å forklare deg mest mulig. Du vil også ha anledning til å diskutere enkeltsaker og din forståelse av dem med veilederen din.

Chengdu og Shanghai er store nok til at frivillige som ønsker å utvide sin medisinske kompetanse har anledning til å gjøre det mens de jobber på ett og samme sykehus. Selv om sykehusene er moderne så har hvert av dem en egen avdeling viet til tradisjonell medisin, en kombinasjon av det tradisjonelle og det moderne som preger alle våre medisinske plasseringer i Kina. Noen frivillige foretrekker å kun fokusere på vestlig skolemedisin, andre velger å bruke denne anledningen til å lære masse om tradisjonell medisin, mens atter andre ønsker å bruke denne muligheten til å sette seg inn i samspillet mellom disse to aspektene som den holistiske tilnærmelsen til medisin legger vekt på.

Du kan lese mer om målene for dette prosjektet i vår China Medicine & Healthcare Management Plan.

Det er mulig å delta på dette prosjektet helt ned i to uker, hvis du ikke har tid til å delta i fire uker eller lengre. Selv om du vil kunne lære masse i løpet av disse to ukene, så husk at du i løpet av et så kort tidsrom ikke vil kunne være innom like mange avdelinger eller utrette like mye som frivillige som deltar i en lengre periode. 

China Medicine & Healthcare Management Plan
Ring oss:
(+47) 23 50 71 20
Ungdomsfrivillig 15-18 år
instagram

Projects Abroad Norge

Fortell vennene dine om oss:

Tilbake til toppen ▲