Projects AbroadProjects Abroad

Frivillig Arbeid eller Internship i Medisin i Marokko

Oversikt
Prosjekt-oversikt

Dersom du er interessert i å bidra med frivillig arbeid i denne destinasjonen, vennligst ta kontakt med oss før du søker.

  • Sted: Rabat
  • Typer plasseringer: Sykehus og helseklinikker
  • Rolle: Arbeide side om side med erfarne lokalt ansatte, observere og lære om ulike sykdomstilstander og behandlinger
  • Krav: Frivillige må ha fullført minimum ett år medisinrelaterte studier, og snakke minst middels godt fransk
  • Boform: Vertsfamilie
  • Lengde: Fra to uker
  • Startdatoer: Fleksibelt

Det å jobbe frivillig på vårt medisin-prosjekt i Marokko er en utmerket mulighet til å lære om medisinske praksiser i et svært annerledes land samtidig som du hjelper lokalbefolkningen som bruker helsetjenestene ved senteret hvor du jobber. Frivillige har mulighet til å jobbe på mange ulike avdelinger på et av våre samarbeidspartneres sykehus eller klinikker.

For å delta på dette prosjektet bør du snakke fransk ganske godt, og i tillegg bør du ha fullført minst ett år med medisinske studier.

Hvordan er din rolle som frivillig?

Frivillige på medisinprosjektet i Marokko jobber på et sykehus sammen med lokalt ansatte

Så fort vi mottar søknaden din, vil du bli kontaktet av en av våre ansatte i Rabat, slik at dere kan diskutere dine kvalifikasjoner og erfaringer for å finne ut hvor du kan gjøre best nytte for deg. Det finnes muligheter blant annet innenfor dermatologi, gynekologi, pediatri og kirurgi.

På prosjektet vil du få en veileder som du jobber nært sammen med, og som vil følge deg i ditt arbeid. Du vil lære mye gjennom å observere og diskutere det du lærer med legene og sykepleierne der, men det kan også være muligheter for å delta mer aktivt. Viser du mye initiativ på jobben og bygger opp et godt tillitsforhold med de ansatte, er det også større sjanse for å få mer ansvar underveis på plasseringen din.

Arbeidsdagen din vil vanligvis være fra 8 på morgenen til 16 på ettermiddagen. Enkelte ganger vil det være fordelaktig å jobbe én til én med en pasient under veiledning av en sykepleier. Dersom du har noen spesielle interesser eller ønsker for plasseringen din, så gi oss beskjed når du søker.

Hvordan er boforholdene?

Under oppholdet vil du bo hos en lokal vertsfamilie. Marokkanerne er et gjestfritt og varmt folkeslag så du vil bli tatt godt i mot. Ved å bo hos lokale vil du kunne praktisere dine franskkunnskaper, og du kan lære bort noen engelske ord og uttrykk.

Du kan lese mer om målene for dette prosjektet i vår Morocco Medicine & Healthcare Management Plan.

På fritiden vil du ha mange muligheter til å bli kjent med andre frivillige og lokale. Du kan også benytte fridagene til å reise rundt og oppleve mer av Marokko.

Vi har også muligheter for deg som trenger praksisplassering (se lenger nede) og for deg som er ferdigutdannet lege, sykepleier eller jordmor. Ta kontakt, så får du mer informasjon.

Morocco Medicine & Healthcare Management Plan
Ring oss:
(+47) 23 50 71 20
Medisin & Helse
instagram

Projects Abroad Norge

Fortell vennene dine om oss:

Tilbake til toppen ▲