Projects AbroadProjects Abroad

Frivillig Arbeid eller Internship i Medisin i Mexico

Oversikt
Prosjekt-oversikt
  • Sted: Guadalajara
  • Type plassering: Sykehus
  • Rolle: Rotere på ulike avdelinger og lære fra erfarne og dyktige lokalt ansatte
  • Krav: Frivillige må være fylt 18 år, og må kunne snakke grunnleggende spansk
  • Boform: Vertsfamilie
  • Lengde: Fra to uker
  • Startdatoer: Fleksibelt

Å jobbe på vårt medisinprosjekt i Mexico er en lærerik og spennende opplevelse som vil gi deg mange verdifulle erfaringer. Du vil arbeide på et bysykehus i Guadalajara. Sykehusene holder relativt høy standard og er godt utstyrt – mange av dem kan minne om de sykehusene du er vant til hjemmefra. 

Som frivillig vil du rotere innenfor de ulike avdelingene på sykehuset slik at du får observert og lært mest mulig. Som frivillig kan du velge mellom ulike avdelinger på institusjonene, først og fremst gynekologi, hematologi, patologi, anestesi og kirurgi. I tillegg er det også muligheter for å jobbe innen akuttmedisin, indremedisin, ortopedi, obstetrikk, plastisk kirurgi og fysioterapi. Hvor mye praktisk arbeid du får ta del i avhenger av de ansatte på sykehuset og på dine kvalifikasjoner og erfaringer.

Hvis du er engasjert og entusiastisk vil de ansatte med glede dele av sin ekspertise, og har du allerede noe erfaring vil du snart få tildelt forskjellige oppgaver. Videre vil du ved ankomst få tildelt en veileder på prosjektet, og vedkommende vil jobbe for at du skal få lære mest mulig under oppholdet ditt der. 

Outreacharbeid

En ung gutt blir undersøkt av en frivillig på Medisinprosjektet i Mexico

Frivillige på medisinprosjektet i Mexico har vanligvis mulighet til å besøke et av våre barn- og ungdomsprosjekter for å holde workshops om temaer som tannhelse og viktigheten av god hygiene. Outreacharbeid gjøres normalt en gang i måneden, men noen måneder kan det bli flere. Du vil få opplæring før outreacharbeidet. 

For å få et godt utbytte av denne plasseringen krever vi at du har et minst middels nivå på spanskkunnskapene dine. Dersom du er usikker på om spansken din er bra nok så kan du ringe oss og finne det ut. Mange frivillige som er usikre på sine egne spanske språkferdigheter velger å ta et språkkurs eller å delta på et barn- og ungdoms-, undervisnings- eller lokalsamfunnsprosjekt i forkant av medisinplasseringen sin. På denne måten får de frisket opp spanskkunnskapene før de begynner på det medisinske prosjektarbeidet. 

Du må du være minst 18 år gammel for å delta på medisinprosjektet i Mexico.

Under oppholdet ditt vil du bo hos en lokal vertsfamilie. Her vil du få muligheten til å forbedre spanskkunnskapene dine og ta del i det meksikanske dagliglivet. Vi har et aktivt nettverk av frivillige i Guadalajara som du vil bli del av, og som du kan utforske byen sammen med.

Du kan lese mer om målene for dette prosjektet i vår Mexico Medicine & Healthcare Management Plan.

Alle frivillige på et av våre prosjekter i Mexico har nå muligheten til å legge til et 7 dagers natur-og miljøprosjekt på slutten av sitt hovedprosjekt.

Mexico Medicine & Healthcare Management Plan
Ring oss:
(+47) 23 50 71 20
Frivillig Arbeid med Natur & Miljøbevaring
instagram

Projects Abroad Norge

Fortell vennene dine om oss:

Tilbake til toppen ▲