Projects AbroadProjects Abroad

Frivillig Arbeid eller Internship i Medisin i Romania

Oversikt
Prosjekt-oversikt
  • Sted: Brasov
  • Type plassering: Akuttavdeling eller familiepraksis
  • Rolle: Tilegne deg verdifull medisinsk erfaring ved å jobbe sammen med erfarne og dyktige lokalt ansatte
  • Krav: Frivillige må være fylt 18 år, og må ha fullført minst ett år medisinrelaterte studier
  • Boform: Vertsfamilie
  • Lengde: Fra to uker
  • Startdatoer: Fleksibelt

Som frivillig på vårt medisinprosjekt i Romania vil du få mye verdifull erfaring når du jobber sammen med dyktige leger og annet medisinsk personell. Gjennom å vise initiativ og å bygge tillitsforhold til dine kollegaer, kan du få ta større del i de ansattes gjøremål.

Frivillig med lokalt ansatt på et sykehus på medisinprosjektet i Romania

Som medisinfrivillig i Romania vil du jobbe på akuttavdelingen på et regionssykehus, eller på en familiepraksis.

På akuttavdelingen vil du ha mulighet til å observere mange forskjellige tilstander og prosedyrer. Pasientene som ankommer har akutte sykdommer eller skader som må behandles raskt, for eksempel hjerteinfarkt, slag, eller skader etter en ulykke. De vil også være rutinearbeid, som å måle blodtrykk, definere blodtype osv. 

Frivillige på familiepraksisen vil få observere behandlingen av pasienter med kroniske sykdommer, ofte er de pasienter med diabetes, høyt blodtrykk og lignende. 

Ved ankomst vil du få hilse på din veileder som du kommer til å samarbeide tett med. Din eksakte rolle vil avhenge av dine kvalifikasjoner og erfaring. I begynnelsen følger du de ansatte i deres arbeidsoppgaver, men ved å vise kunnskap, entusiasme og interesse vil du kunne bli mer involvert. 

Alle frivillige må være fylt 18 år, og bør ha minst ett år med relevante studier. Vi anbefaler alle å delta i minst 8 uker for å kunne opparbeide at godt forhold til både pasienter og ansatte.

Du bor hos en lokal vertsfamilie hvor du fort vil merke gjestfriheten, og du vil raskt bli en del av familien. Om du ønsker kan du benytte fritiden din til å utforske landet og stedet du bor på sammen med de andre frivillige.

Du kan lese mer om målene for dette prosjektet i vår Romania Medicine & Healthcare Management Plan.

Dersom du har kvalifikasjoner innenfor dette fagfeltet kan vi dra nytte av dem. Les mer om mulighetene for profesjonelle frivillige på vår PRO-side.

Romania Medicine & Healthcare Management Plan
Ring oss:
(+47) 23 50 71 20
Praksisplass i utlandet
instagram

Projects Abroad Norge

Fortell vennene dine om oss:

Tilbake til toppen ▲