Projects AbroadProjects Abroad

Frivillig arbeid Språkterapi

Språkterapi - Varierte prosjekter for studenter og profesjonelle

Ved å arbeide frivillig innenfor språkterapi på et av våre språkterapiprosjekter vil du få en verdifull erfaring. Du vil få delta i arbeidet med å hjelpe noen av de fattigste menneskene i et utviklingsland, i tillegg til at du kan bruke den kunnskapen og erfaringen du får i en karriere innenfor språkterapi.

Klikk her for å velge destinasjon for Språkterapi

Som frivillig innen språkterapi vil du delta i arbeidet med barn og ungdom som har fysiske og/eller psykiske funksjonshemminger. Ved å hjelpe dem til å forbedre kommunikasjonsevnene vil du også kunne være med på å påvirke livskvaliteten deres og deres framtidsutsikter.

Språkterapistudenter som jobber med aktiviteter for barn i Vietnam

Språkterapi benyttes også for å hjelpe personer til å bli integrert i samfunnet. Du vil bo og jobbe i et utviklingsland og du vil kunne oppleve forhold som du ikke er vant til hjemmefra. Det er ofte mangel på ressurser og fasilitetene på plasseringene kan mangle grunnleggende utstyr.

Du vil delta sammen med kvalifiserte og dedikerte ansatte som vil veilede deg og bidra til at oppholdet ditt vil bli verdifull og innholdsrik.

Din aktive deltakelse på prosjektet avhenger av din bakgrunn og erfaring, men egen innstilling har også mye å si for hvor mye du får bidra. Er du oppriktig interessert og engasjert vil både du og prosjektet få mer ut av oppholdet ditt. Dersom du har preferanser eller interesser, kan du gi beskjed når du søker slik at vi kan tilpasse plasseringen etter dine ønsker og kvalifikasjoner.

Planlegger du en praksisplass innenfor språkterapi kan du lese mer om det på vår webside om praksisplasser og internship.

Vi setter deg gjerne i kontakt med en tidligere frivillig dersom du ønsker å få nærmere informasjon om et av våre prosjekter innenfor språkterapi. Du kan også kontakte oss direkte for å få råd om valg av prosjekt og destinasjon.

8 ofte stilte spørsmål om våre

Språkterapi i:

Ring oss:
(+47) 23 50 71 20
Informasjonsmøter
instagram

Projects Abroad Norge

Fortell vennene dine om oss:

Tilbake til toppen ▲