Projects AbroadProjects Abroad

Språkterapi i Tanzania

Oversikt
Prosjekt-oversikt
  • STED: Moshi
  • ROLLE: Hjelpe til med behandling av barn med tale- og språkproblemer
  • KRAV: Minst to års studier innen språkterapi eller relatert felt
  • BOFORHOLD: Vertsfamilie
  • LENGDE: Fra to uker
  • STARTDATO: Fleksibelt

Å delta som frivillig innen språkterapi i Tanzania vil ikke bare hjelpe deg å få verdifull erfaring, men du vil også ta del i et givende prosjekt som hjelper barn ved å forbedre deres kommunikasjonsevner.

En frivillig leser bok med et av barna på rehabiliteringssenteret på språkterapi i TanzaniaI Tanzania sliter ofte barn med spesielle behov, og støtten de mottar fra lokalsamfunnet er ofte svært begrenset eller ikke-eksisterende. Frivillige som deltar på prosjektet vil være plassert hos vår partnerorganisasjon, basert i Moshi.

Frivillig arbeid på språkterapi i Tanzania

Som frivillig vil du jobbe med en lokal ikke-statlig organisasjon, på samme sted hvor også vårt prosjekt innen ergoterapi er. Du vil bruke tiden på å hjelpe til med å vurdere, diagnosere og behandle barn med tale-, språk- og svelgeproblemer, i tillegg til å overvåke pasienters utvikling gjennom framdriftsrapporter.

Dette prosjektet krever at du som frivillig er tålmodig, motivert og villig til å gjøre en innsats, da det ikke er noen lokale språkterapeuter på denne plasseringen. Senteret har en kompetent ergoterapeut som også har mye erfaring innen språkterapi, og som gjerne assisterer og gir veiledning ved behov. 

For å kunne delta på dette prosjektet må frivillige ha fullført minst to års studier i språkterapi eller relaterte felt. Dersom du ønsker å delta på dette prosjektet, men ikke er sikker på om du kvalifiserer kan du sende oss en CV på engelsk.

Mens du er frivillig i Tanzania vil du bo hos en lokal vertsfamilie. På fritiden har du mulighet til å møte andre Projects Abroad-frivillige som du kan utforske og oppleve Tanzania sammen med. 

Du kan lese mer detaljert informasjon om målene med dette prosjektet i vår Medicine & Healthcare Management Plan for Tanzania.

Medicine & Healthcare Management Plan for Tanzania
Ring oss:
(+47) 23 50 71 20
Ungdomsfrivillig 15-18 år
instagram

Projects Abroad Norge

Fortell vennene dine om oss:

Tilbake til toppen ▲