You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Språkterapi i Tanzania

Oversikt
Prosjekt-oversikt
 • STED: Dar es Salaam
 • ROLLE: Assister lokale språkterapeuter på en klinikk
 • KRAV: Minst ett års studier innen språkterapi eller relatert felt
 • BOFORHOLD: Vertsfamilie
 • LENGDE: Fra to uker
 • STARTDATO: Fleksibelt

Å delta som frivillig innen språkterapi i Tanzania vil ikke bare hjelpe deg å få verdifull erfaring, men du vil også ta del i et givende prosjekt som hjelper barn ved å forbedre deres kommunikasjonsevner.

I Tanzania sliter ofte barn med spesielle behov, og støtten de mottar fra lokalsamfunnet er ofte svært begrenset eller ikke-eksisterende. Frivillige som deltar på prosjektet vil være plassert hos vår partnerorganisasjon, basert i den afrikanske storbyen Dar es Salaam.

Som frivillig vil du jobbe sammen med kvalifiserte og erfarne språkterapeuter på en klinikk. Du vil bli involvert i varierte oppgaver, som kan inkludere å bidra med å vurdere, diagnostisere og behandle barn med tale-, språk- eller svelgeproblemer, i tillegg til å være med og utvikle individuelle behandlingsplaner for de forskjellige pasientene. En stor del av arbeidet på klinikken går også ut på å øke bevisstheten rundt dette, og de ansatte på klinikken bruker mye tid på å lære bort teknikker innen språkterapi i lokalsamfunnet.

Frivillig arbeid på språkterapi i Tanzania

En frivillig hjelper et barn med å lese i Tanzania

Dette prosjektet krever at du som frivillig er tålmodig, motivert og villig til å gjøre en innsats. Selv om resultatene kanskje ikke er synlige med en gang er det svært givende å se pasientenes fremgang over tid. Språkterapiprosjektet på klinikken fokuserer på å forbedre kommunikasjonsevnene til barn.

Prosjektet innebærer:

 • En detaljert evaluering og å designe behandlingsplaner med spesifikke mål for hver pasient
 • Undervise i teknikker og øvelser innen språkterapi for å overkomme eller rette opp vanskeligheter
 • Overvåke pasienters utvikling gjennom framdriftsrapporter
 • Gi informasjon angående prosessen til familiemedlemmer og gi råd om måter å forbedre kommunikasjonsevner også utenfor klinikken
 • Rådgi familiemedlemmer om hvordan de kan takle stress forbundet med disse lidelsene

Mens du er frivillig i Tanzania vil du bo hos en lokal vertsfamilie. På fritiden har du mulighet til å møte andre Projects Abroad-frivillige som du kan utforske og oppleve Tanzania sammen med. Dersom du ønsker å delta på dette prosjektet, men ikke er sikker på om du kvalifiserer kan du sende oss en CV på engelsk.

Du kan lese mer detaljert informasjon om målene med dette prosjektet i vår Medicine & Healthcare Management Plan for Tanzania.

Medicine & Healthcare Management Plan for Tanzania
Ring oss:
(+47) 47 46 92 84
Voksenfrivillig 50+
instagram

Projects Abroad Norge

Fortell vennene dine om oss:

Tilbake til toppen ▲
Feedback
Du virker interessert i prosjektene våre! Vil du fortelle oss mer?
Gjerne det! Ikke nå, takk.