Projects AbroadProjects Abroad

Frivillig Arbeid eller Praksis innen Sykepleie i Senegal

Oversikt
Prosjekt-oversikt

Dersom du er interessert i å bidra med frivillig arbeid i denne destinasjonen, vennligst ta kontakt med oss før du søker.

  • Sted: St. Louis
  • Typer plasseringer: Sykehus, medisinske sentre og feltarbeid på sentre for gatebarn
  • Rolle: Få verdifull sykepleiererfaring ved å jobbe sammen med dedikerte lokalt ansatte
  • Krav: Frivillige må være nyutdannede eller erfarne sykepleiere, og snakke minst middels godt fransk
  • Boform: Vertsfamilie
  • Lengde: Fra fire uker
  • Startdatoer: Fleksibelt

Projects Abroad tilbyr sykepleieplasseringer til deg som er ute etter arbeidserfaring utenlands innen dette fagfeltet. Frivillige på dette prosjektet vil jobbe på offentlige sykehus i og rundt St. Louis. Disse plasseringene gir en unik innsikt i hvordan lokale prosedyrer og pasientoppfølging blir gjennomført i Senegal til sammenligning med her hjemme.

Dersom du ønsker å delta på sykepleieprosjektet i Senegal må du være nyutdannet eller erfaren sykepleier. I tillegg må du ha gode franskkunnskaper. Dersom du oppfyller disse kravene vil ditt bidrag på en av våre to hovedplasseringer bli svært verdsatt. Du kan få sjansen til å delta på oppsøkende medisinsk arbeid i lokalsamfunnet, hvor du vil jobbe med gatebarn, kjent under navnet Talibés. 

Hvordan er min rolle som frivillig?

Sykepleiefrivillig i Senegal som jobber med barn på gata

Som frivillig vil du jobbe side om side med lokale leger og sykepleiere. Du vil få observere pasienter med mange ulike sykdommer, og du kan også velge å spesialisere deg innenfor områder som pediatri og fødsel. Som frivillig vil du spille en viktig rolle med å gi emosjonell støtte til mange pasienter.

At du viser initiativ og bygger et godt forhold til dine kolleger vil bidra til at du får så mye som mulig ut av oppholdet. Du må være klar over at fasilitetene vil være enkle og at behandlingsmetoder kan være annerledes enn du er vant til hjemmefra.

Du må være forberedt på å få se noen sjokkerende tilfeller og du må forsøke å ikke bli følelsesmessig involvert i pasientene. Arbeidstiden vil bli bestemt på ukentlig basis, i samarbeid med din veileder og en ansatt fra Projects Abroad.

Du kan lese mer om målene for dette prosjektet i vår Senegal Medicine & Healthcare Management Plan.

Dersom du ikke har den erfaringen som kreves for en plassering innen sykepleie kan kanskje et av våre prosjekter med barn & ungdom være av interesse.

Senegal Medicine & Healthcare Management Plan
Ring oss:
(+47) 23 50 71 20
Frivillig Arbeid med Natur & Miljøbevaring
instagram

Projects Abroad Norge

Fortell vennene dine om oss:

Tilbake til toppen ▲