Projects AbroadProjects Abroad

Frivillig arbeid Tannhelse

Tannlegefag - Få unike erfaringer fra klinikker i utviklingsland

Når du velger å arbeide frivillig innenfor tannhelse på et av våre tannhelseprosjekter, vil du få en unik mulighet til å erfare hvordan det er å jobbe som tannlege i en annen kultur. Uansett om du planlegger å studere tannhelse, er i gang med studiene eller allerede jobber som tannlege og ønsker erfaring, vil du kunne få stort utbytte av å delta på et av våre tannhelseprosjekter. Om du ikke er utdannet tannlege må du være klar over at du i hovedsak vil få en observerende rolle. Du vil likevel få god innsikt i dette fagfeltet og ditt bidrag som frivillig vil bli tatt godt i mot på de sykehusene og tannhelseklinikkene vi samarbeider med.

Klikk her for å velge destinasjon for Tannlegefag

Som deltaker på frivillig arbeid innen tannhelse vil du bo i et utviklingsland og få se hvor mye fattigdom har å si for tannhygienen hos befolkningen. Tannleger kjemper en daglig kamp for å få ut informasjon om grunnleggende tannhygiene. Mangel på kunnskap om dette temaet kombinert med mangel på økonomiske ressurser gjør at du kan få se pasienter i langt framskredne sykdomsstadier, som vi ikke er vant til å se i den vestlige verden.

Rundt om i verden har vi tannhelseprosjekter på forskjellige institusjoner. Det kan være på store sykehus eller mindre tannhelseklinikker. Uansett hvor du drar og på hvilket prosjekt du deltar vil du få nye opplevelser i forhold til her hjemme, og du vil lære om tannbehandling i det landet du velger å reise til.

Din rolle som frivillig

Frivillig med Projects Abroad renser tenner på barn i Etiopia

På din første arbeidsdag vil du bli møtt av din lokale veileder og en lokal Projects Abroad-medarbeider. Sammen vil dere gå gjennom og bli enige om arbeidsplanen. Det er svært viktig at du følger denne planen og møter opp til de avtalte tidene. Du regnes nå som en av teamet så dersom du ønsker å endre noe må du gi beskjed i god tid. Som på andre arbeidsplasser ønsker veilederen din å få vite om dine kvalifikasjoner og ditt erfaringsnivå slik at din deltakelse settes i overensstemmelse med dette.

Deltakelse på Projects Abroads frivilligprosjekter er selvfølgelig ikke kun arbeid. Etter arbeidstid kan du bli kjent med andre frivillige, og dere kan utforske stedet dere bor på og de aktivitetene som er tilgjengelige der. Vi arrangerer også noen sosiale samlinger som du kan delta på.

Din aktive deltakelse på prosjektet avhenger av din bakgrunn og erfaring, men egen innstilling har også mye å si for hvor mye du får bidra. Er du oppriktig interessert og engasjert vil både du og prosjektet få mer ut av oppholdet ditt. Dersom du har preferanser eller interesser, kan du gi beskjed når du søker slik at vi kan tilpasse plasseringen etter dine ønsker og kvalifikasjoner.

8 ofte stilte spørsmål om våre

Tannlegefag i:

Ring oss:
(+47) 23 50 71 20
Informasjonsmøter
instagram

Projects Abroad Norge

Fortell vennene dine om oss:

Tilbake til toppen ▲