Projects AbroadProjects Abroad

Frivillig Arbeid med Tannhelse i Argentina

Oversikt
Prosjekt-oversikt
  • Sted: Cordoba
  • Type plasseringer: Sykehus og feltarbeid
  • Rolle: Tilegne deg verdifull erfaring innen tannlegefaget, sammen med dyktige lokale tannleger
  • Krav: Frivillige må snakke minst middels godt spansk
  • Boform: Vertsfamilie
  • Lengde: Fra to uker
  • Startdatoer: Fleksibelt

Som frivillig på vårt tannhelseprosjekt i Argentina vil du få mye verdifull arbeidserfaring når du jobber side om side med noen av de mest erfarne tannlegene i landet. Du kan delta på dette prosjektet i løpet av et friår fra skolen, som et avbrekk fra jobben eller som en kort pause fra studier.

Frivillige som ønsker å arbeide innenfor tannlegefeltet kan få erfaring fra Hospital Pediatrico del Ninos Jesus, et offentlig universitetssykehus som ligger i nærheten av Projects Abroads kontor i Cordoba. Du vil lære av erfarne ansatte som tilbyr tannhelsetjenester til barn som kommer fra nærliggende områder. Fasilitetene kan se dårlige ut fra utsiden, men utstyret og ressursene som er tilgjengelige kan sammenlignes med det som finnes i den vestlige verden.

Hvordan er din rolle som frivillig?

Frivillig på et Tannlegefagprosjekt i Argentina observerer en tannlege

Som frivillig vil du observere det lokale personalet når de utfører ulike tannbehandlinger og generell tannhelse. Du kan også få sjansen til å delta på et outreach-prosjekt der dere drar ut til et av de lokale barnehjemmene.

For å delta på dette prosjektet kan du ha tidligere kunnskap og erfaring, være tannlegestudent eller i ferd med å starte på tannlegestudiene. Uansett hvilken erfaring du har, vil våre tannleger i Argentina være ivrige etter å lære deg det de kan. Ved å vise initiativ og evne til å hjelpe de ansatte, vil du få en erfaring uten sidestykke.

Under oppholdet ditt i Argentina vil du bo hos en lokal vertsfamilie. Dette er en fantastisk erfaring hvor du vil bli involvert i familiens hverdagsliv og bli kjent med en annerledes kultur. Det er mye å se og oppleve i Cordoba i fritiden, og mange friviliige å tilbringe tiden med.

Du kan lese mer om målene for dette prosjektet i vår Argentina Medicine & Healthcare Management Plan.

Vi krever middels gode spanskkunnskaper for å kunne delta på dette prosjektet. Språkkunnskapene er nødvendig for å kunne kommunisere både med ansatte og pasienter. Frivillige bør også ha en ordentlig fremtreden. Dersom du ønsker å friske opp språkkunnskapene dine før du starter arbeidet, kan du delta på vårt spanskkurs.

Argentina Medicine & Healthcare Management Plan
Ring oss:
(+47) 23 50 71 20
Ungdomsfrivillig 15-18 år
instagram

Projects Abroad Norge

Fortell vennene dine om oss:

Tilbake til toppen ▲