Projects AbroadProjects Abroad

Frivillig Arbeid med Tannhelse i Ghana

Oversikt
Prosjekt-oversikt
  • Sted: Accra
  • Typer plasseringer: Sykehus
  • Rolle: Lære fra erfarne medarbeidere innen behandling av ulike tannlidelser
  • Boform: Vertsfamilie
  • Lengde: Fra to uker
  • Startdatoer: Fleksibelt

Som frivillig i Ghana vil du få mange nye erfaringer og ferdigheter innen tannlegefaget. Våre tannlegeplasseringer ligger i hovedstaden, Accra. Du vil jobbe som en praktikant og følge og lære av de ansatte. Du vil få se en rekke tannlidelser og behandlinger som du mest sannsynlig ikke vil få se her hjemme.

I hovedstaden Accra arbeider våre frivillige på tannhelseavdelingen på sykehuset, La Polyclinic, som ligger i sentrum av byen.

Ved ankomst på sykehuset vil du få satt opp timeplanen din i samarbeid med Projects Abroads koordinator og veilederen på prosjektet, som vil være en av de ansatte på sykehuset.

Når du arbeider frivillig i Ghana vil du bo hos en lokal vertsfamilie. Som en av våre mest populære destinasjoner vil det alltid være en stor gjeng med frivillig å bli kjent med og tilbringe fritiden sammen med i Ghana.

Praksisplassering for tannhelsestudenter

Frivillig gjennomfører tannsjekk på et barn i Ghana

Dersom du er tannlegestudent og ønsker en praksisplassering i Ghana, vil du få jobbe på tannhelseavdelingen på et sykehus i Ghanas hovedstad, Accra. Underveis vil du skygge en av våre veiledere i deres arbeid, og du vil hele veien få kunnskapen din testet. Veilederne snakker alle engelsk og har lang erfaring med å jobbe med vestlige studenter, og de vil med glede dele av sin kunnskap og ekspertise med nysgjerrige og interesserte studenter.

Under plasseringen din vil du oppleve å komme i kontakt med tilstander som ikke er vanlige her hjemme, og du vil også ofte merke at behandlingene varierer fra det du er vant til. Dette kan oppleves som utfordrende i begynnelsen, men det vil også gi deg masse nyttig erfaring og nye perspektiver på mulige behandlingsmetoder som det er verdifullt ha å med seg videre.

Ved ankomst på sykehuset vil din koordinator fra Projects Abroad og prosjektveilederen, som er en av de ansatte på sykehuset, diskutere timeplanen din med deg.

Under praksisplasseringen din vil du bo hos en lokal vertsfamilie, og det vil alltid være mange andre frivillige i Ghana, som du kan bli kjent med og tilbringe tid sammen med.

Du kan lese mer om målene for dette prosjektet i vår Ghana Medicine & Healthcare Management Plan.

Du må være klar over at de fleste universiteter og høgskoler har tidsfrister på når søknadspapirene dine må være klare. Dersom studiestedet ditt trenger informasjon om sykehuset eller klinikken du skal jobbe på, eller trenger underskrift fra prosjektveilederen din på noen skjemaer, anbefaler vi at du sender inn søknaden din senest én måned før denne tidsfristen. Vi kan kun utlevere detaljert informasjon etter at du har søkt og blitt godkjent på prosjektet.

Ghana Medicine & Healthcare Management Plan
Ring oss:
(+47) 23 50 71 20
Voksenfrivillig 50+
instagram

Projects Abroad Norge

Fortell vennene dine om oss:

Tilbake til toppen ▲