Projects AbroadProjects Abroad

Frivillig Arbeid med Tannhelse på Jamaica

Oversikt
Prosjekt-oversikt
  • Sted: Mandeville
  • Type plassering: Tannhelseklinikker
  • Rolle: Tilegne deg verdifull erfaring på en tannhelseklinikk under diagnostisering og behandling av ulike tannlidelser
  • Krav: Frivillige må være fylt 18 år, og ha fullført minst ett år tannhelserelaterte studier
  • Boform: Vertsfamilie
  • Lengde: Fra to uker
  • Startdatoer: Fleksibelt

Frivillige på vårt tannhelseprosjekt på Jamaica jobber med lokale tannleger i og omkring Mandeville. Klinikken du jobber på undersøker og behandler en rekke ulike tannproblemer, i tillegg til at de tar seg av munnlidelser og utfører kirurgiske behandlinger av deformasjoner i munn og kjeve.

Frivillig på tannlegefagprosjektet på Jamaica mater et barn på en klinikk

Din rolle vil i hovedsak være observerende, men å utvise entusiasme og initiativ, samt å etablere et godt forhold til det faste personalet, er viktige faktorer, dersom du ønsker å få mulighet til mer hands-on-type oppgaver. 

Du vil jobbe på tannlegeavdelingen i Mandeville Comprehensive Health Department, hvor én klinikk er i daglig drift. To ganger i uken kan du også jobbe i andre helseavdelinger som har en tannlegeklinikk. Du vil i tillegg få følge tannpleiere som utfører tannhelsetjenester på avsidesliggende steder som ikke har noen faste tannklinikker.

For å kunne jobbe frivillig på dette prosjektet må du være over 18 år, og ha fullført minst ett år med tannlegestudier. Under oppholdet ditt vil du bo hos en lokal vertsfamilie. Her vil du ikke bare få opplevelsen av å spise lokal mat, men du vil også bli kjent med den jamaicanske gjestfriheten, kulturen og tradisjonene. På fritiden kan du utforske byen sammen med noen av de andre frivillige i området.

Du kan lese mer om målene for dette prosjektet i vår Jamaica Medicine & Healthcare Management Plan.

Ring oss:
(+47) 23 50 71 20
Prosjekter for familier
instagram

Projects Abroad Norge

Fortell vennene dine om oss:

Tilbake til toppen ▲