Projects AbroadProjects Abroad

Frivillig Arbeid med Tannhelse i Mexico

Oversikt
Prosjekt-oversikt
  • Sted: Guadalajara
  • Type plassering: Sykehus
  • Rolle: Tilegne deg verdifull arbeidserfaring ved å jobbe sammen med erfarne lokalt ansatte på en travel tannlegeavdeling
  • Krav: Frivillige må være fylt 18 år, og må kunne snakke grunnleggende spansk
  • Boform: Vertsfamilie
  • Lengde: Fra to uker
  • Startdatoer: Fleksibelt

Frivillige som jobber med tannhelse i Mexico vil ta del i og jobbe med mange ulike oppgaver, slik som alt fra generelle tannhelsesjekker og komplekse behandlinger til å jobbe med "outreach-programmer". På denne måten vil du opparbeide deg masse verdifull erfaring samtidig som du får oppleve et bredt spekter av det meksikanske samfunnet. Som frivillig vil du jobbe på et velutstyrt sykehus med høy standard i Guadalajara.

En gutt får sjekket tennene sine av en frivillig på Tannhelseprosjektet i Mexico

Hovedsykehuset hvor våre frivillige jobber har en svært travel tannhelseavdeling. Klinikkene her er vanligvis fullbooket, så du vil ha mange pasienter og ulike tilfeller å observere. Spesifikt hvilke arbeidsoppgaver du vil få tildelt avhenger av hvor mye erfaring og kompetanse du har fra feltet.

Frivillige med svært ulik bakgrunn er alle velkomne på dette prosjektet, så lenge de er entusiastiske og motiverte. Vis initiativ og bygg opp et godt tillitsforhold til dine kollegaer – det er aldri en dum investering. Du vil også få tildelt en veileder som vil legge til rette for at du skal lære mest mulig, og som vil være en du kan diskutere spesifikke tilfeller med samt stille andre spørsmål du måtte ha.

Hva kreves for å kunne delta?

For å få et godt utbytte av denne plasseringen, krever vi at du minst behersker middels bra spansk. Dersom du er usikker på om spansken din er bra nok, kan du ringe oss for å finne ut av det. Mange frivillige som er usikre på sine egne spanske språkferdigheter velger å ta et språkkurs eller å delta på et barn- og ungdoms-, undervisnings- eller lokalsamfunnsprosjekt i forkant av plasseringen sin innen tannlegefag. På denne måten får de frisket opp spanskkunnskapene før de starter det frivillige arbeidet.

Du må du være minst 18 år gammel for å delta på tannlegefagprosjektet i Mexico.

Du kan lese mer om målene for dette prosjektet i vår Mexico Medicine & Healthcare Management Plan.

Du vil bo ho sen lokal vertsfamilie hvor du også får mulighet til å praktisere spansk. Vi har også et stort nettverk av frivillige i Guadalajara, så det vil alltid være noen å se og oppleve det byen har å by på sammen med.

Alle frivillige på et av våre prosjekter i Mexico har nå muligheten til å legge til et 7 dagers natur-og miljøprosjekt på slutten av sitt hovedprosjekt.

Mexico Medicine & Healthcare Management Plan
Ring oss:
(+47) 23 50 71 20
Frivillig Arbeid med Natur & Miljøbevaring
instagram

Projects Abroad Norge

Fortell vennene dine om oss:

Tilbake til toppen ▲