Projects AbroadProjects Abroad

Frivillig Arbeid med Tannhelse i Nepal

Oversikt
Prosjekt-oversikt
  • Sted: Chitwan
  • Typer plasseringer: Sykehus
  • Rolle: Observere lokale tannsykepleiere på et stort undervisningssykehus
  • Boform: Vertsfamilie
  • Lengde: Fra fire uker
  • Startdatoer: Fleksibelt

Tannhelseprosjektet i Nepal anbefales dersom du er under utdanning for å bli tannlege eller tannpleier. Prosjektet passer også for deg som jobber innen faget. Som frivillig på dette prosjektet vil du jobbe på tannhelseavdelingen på Chitwan Medical College Hospital (CMC) i Bharatpur.

Din rolle som frivillig innen tannhelse

Frivillig på tannlegefagprosjektet som observerer under en tannoperasjon i Nepal

Din rolle vil i hovedsak være å observere lokale tannleger og tannpleiere gjennom deres arbeidsdager. Ved å vise engasjement og interesse kan du få muligheten til å hjelpe de ansatte med enkle prosedyrer som skalering og polering. Avhengig av dine evner og kvalifikasjoner, kan du få assistere med rotfylling, gjenoppbygging og trekking av tenner.

Oppsøkende tannpleie

Som frivillig kan du få muligheten til å besøke lokale skoler for å holde opplæring innen helse og hygiene, som en del av det oppsøkende tannhelseprogrammet.

Enten du har planer om å studere tannhelse, om du er under utdanning eller om du allerede er utdannet innen faget og ønsker erfaring, er dette prosjektet i Nepal en gylden mulighet til å hjelpe samtidig som du lærer.

Du kan lese mer om målene for dette prosjektet i vår Nepal Medicine & Healthcare Management Plan.

Frivillige bor hos lokale vertsfamilier, jobber mandag til fredag og har helgene fri. Du bør snakke godt engelsk og kunne delta på prosjektet i minimum fire uker.

Nepal Medicine & Healthcare Management Plan
Ring oss:
(+47) 23 50 71 20
Informasjonsmøter
instagram

Projects Abroad Norge

Fortell vennene dine om oss:

Tilbake til toppen ▲