Projects AbroadProjects Abroad

Frivillig Arbeid med Tannhelse i Sri Lanka

Oversikt
Prosjekt-oversikt
  • Sted: Panadura og Colombo
  • Typer plasseringer: Sykehus og feltarbeid
  • Rolle: Observere og assistere dyktige tannleger og tannhelsepersonale, samtidig som du lærer om tannlegepraksisen i et utviklingsland
  • Boform: Vertsfamilie
  • Lengde: Fra fire uker
  • Startdatoer: Fleksibelt

Som frivillig på vårt tannhelseprosjekt vil du få mye verdifull arbeidserfaring. Du vil få jobbe med erfarne tannleger og du vil lære mye om hvordan tannlegeyrket utøves i et utviklingsland.

Vi samarbeider med ulike sykehus, hvor du vil få jobbe i en tannhelseavdeling. Du vil få observere og lære av meget dyktige ansatte innenfor alle aspekter av tannhelse. Pasienter reiser fra mindre steder til de største byene hvor vi arbeider. Fra utsiden kan lokalene se nedslitte ut, men utstyret og de tilgjengelige ressursene er på linje med det som benyttes i den vestlige verden.

Din rolle som frivillig

Frivillig med ansatt på tannlegefagprosjektet på Sri Lanka med Projects Abroad

Som frivillig på tannhelseprosjektet vil du i hovedsak følge de ansatte og observere dem i deres arbeid. Du vil få se forskjellige prosedyrer og generelle tannhelsebehandlinger. Tidligere frivillige har også deltatt i oppsøkende tannhelseprogrammer for barn i utkantsamfunn.

Du kan lese mer om målene for dette prosjektet i vår Sri Lanka Medicine & Healthcare Management Plan.

Våre tannleger på Sri Lanka er svært ivrige etter å lære bort sin kunnskap. Gjennom å ta initiativ og vise velvilje vil du få en verdifull opplevelse og du vil bli en del av teamet.

Du vil bo hos en lokal vertsfamilie under oppholdet ditt. Det vil være en fantastisk opplevelse å bli involvert i familiens dagligliv. I fritiden er det mye å se og oppleve på Sri Lanka, og det er mange frivillige du kan dele disse opplevelsene med.

Sri Lanka Medicine & Healthcare Management Plan
Ring oss:
(+47) 23 50 71 20
Frivillig Arbeid med Natur & Miljøbevaring
instagram

Projects Abroad Norge

Fortell vennene dine om oss:

Tilbake til toppen ▲