Projects AbroadProjects Abroad

Frivillig Arbeid med Tannhelse i Tanzania

Oversikt
Prosjekt-oversikt
  • Sted: Arusha
  • Typer plasseringer: Tannlegeklinikker og helsesentre som er i tilknytning til lokale sykehus, samt feltarbeid
  • Rolle: Arbeide side om side med dyktige lokalt ansatte med pasientbehandling av ulike tannproblemer
  • Boform: Vertsfamilie
  • Lengde: Fra to uker
  • Startdatoer: Fleksibelt

Dersom det å jobbe med tannhelse i utlandet er noe som frister deg så kan tannlegeprosjektet vårt i Tanzania være noe for deg. Her vil du jobbe på en tannlegeklinikk i Arusha. Disse klinikkene har alle få ressurser, noe som betyr at du ikke bare vil få god innsikt i tannlegeyrket generelt, men også i hvordan det er å utøve det i et utviklingsland.

Frivillig i Tanzania sammen med ansatt på Tannlegefagprosjektet

På klinikkene vil du som frivillig observere tannleger og annet personell i arbeid, og du vil ha mulighet til å stille spørsmål og gjennomgå ulike tilfeller. Dersom du allerede har noe erfaring fra feltet og viser engasjement og entusiasme, så kan det hende at du vil få mer praktiske oppgaver. Dette kan være alt fra å hjelpe til med å arrangere tannlegens instrumenter til å assistere dem mens de utfører undersøkelser og behandlinger.

Dersom du er interessert og er villig til å stå på for det, så kan du være med på å opprette et «outreach»-prosjekt for frivillige på tannhelseprosjektet. Dette kan for eksempel involvere å besøke ulike skoler og barnehager for å skape bevissthet blant barna om hvor viktig det er med god munnhygiene. Dersom du synes dette høres interessant ut så vil Projects Abroad kunne hjelpe deg med å starte det opp.

Du kan lese mer om målene for dette prosjektet i vår Tanzania Medicine & Healthcare Management Plan.

Mens du jobber på dette prosjektet så vil du bo hos en lokal tanzaniansk vertsfamilie, noe som vil gi deg gode muligheter for å bli kjent med den lokale kulturen. På fritiden din står du fritt til å utforske lokalsamfunnet, og det er også et helt Projects Abroad-samfunn av frivillige å bli kjent med. Det er mye å se og gjøre i og rundt Arusha, så det vil alltid være noe å finne på.

Tanzania Medicine & Healthcare Management Plan
Ring oss:
(+47) 23 50 71 20
Frivillig Arbeid med Natur & Miljøbevaring
instagram

Projects Abroad Norge

Fortell vennene dine om oss:

Tilbake til toppen ▲