Projects AbroadProjects Abroad

Frivillig Arbeid med Tannhelse i Togo

Oversikt
Prosjekt-oversikt

Dersom du er interessert i å bidra med frivillig arbeid i denne destinasjonen, vennligst ta kontakt med oss før du søker.

  • Sted: Lomé
  • Typer plasseringer: Sykehus
  • Rolle: Arbeide sammen med erfarne lokalt ansatte og lære av deres kunnskap og erfaring innen tannlegefag
  • Krav: Frivillige må snakke minst middels godt fransk
  • Boform: Vertsfamilie
  • Lengde: Fra to uker
  • Startdatoer: Fleksibelt

Er du på utkikk etter et sted å få erfaring mens du studerer til å bli tannlege? Hvorfor ikke ta turen til Togo? Tannhelse i Togo er svært annerledes enn det du er vant til hjemmefra, og vil være en oppvekker til virkeligheten når det kommer til tannbehandling i et utviklingsland.

Frivillig på tannlegefagprosjektet som jobber på et sykehus i Lomé, Togo

Som frivillig på tannhelseprosjektet vil du arbeide på et offentlig sykehus som også er et sted for undervisning og forskning. Din rolle vil være som en praktikant, og den første uken vil du bruke kun til å observere hvordan ting gjøres her.

Etterhvert som du blir bedre kjent med behandlingene og måten ting utføres på, og dersom du har vist at du har gode kunnskaper innenfor feltet, kan det være at du blir satt til mer praktiske oppgaver. Det kan være å hjelpe til ved konsultasjoner, generelle tannhelsesjekker, observasjon av mer komplekse prosedyrer og assistere tannlegen ved behov.

Outreach

Du kan også delta på outreachprosjekter. Her kan du assistere kvalifiserte tannleger på skoler og barnehager når de gjennomfører tannhelsesjekker og mindre prosedyrer. Du kan hjelpe til med å skape oppmerksomhet rundt tannhygiene, for eksempel ved å vise barna hvordan de bør pusse tennene.

For å kunne jobbe på våre medisinske prosjekter i Togo må du ha gode franskkunnskaper. De fleste ansatte og pasienter snakker ikke engelsk så fransk er det språket det kommuniseres på. Det er derfor viktig å både kunne forstå og snakke språket for å kunne arbeide på sykehuset.

Under oppholdet ditt vil du bo hos en hyggelig lokal vertsfamilie. Her blir du kjent med dagliglivet i lokalsamfunnet og du får muligheten til å praktisere språkkunnskapene dine. Du vil også bli kjent med de andre frivillige som du kan utforske nærmiljøet sammen med. 

Du kan lese mer om målene for dette prosjektet i vår Togo Medicine & Healthcare Management Plan.

Dette prosjektet er tilgjengelig for to ukers opphold hvis du ikke har tid til å jobbe frivillig i fire uker eller lenger. Du vil kunne få et lite innblikk i kulturen og jobbe intensivt med lokalbefolkningen i en kort periode, men du vil ikke nødvendigvis bidra til lokalsamfunnet på samme måten som en som arbeider frivillig i en lengre periode.

Togo Medicine & Healthcare Management Plan
Ring oss:
(+47) 23 50 71 20
Praksisplass i utlandet
instagram

Projects Abroad Norge

Fortell vennene dine om oss:

Tilbake til toppen ▲