You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Tannlegefag i Vietnam

Oversikt
  • Sted: Hanoi
  • Typer plasseringer: Sykehus
  • Rolle: Lære av kvalifiserte tannleger og assistenter i oppgaver på sykehuset
  • Krav: Frivillige må ha fullført mist ett år på medisinstudiet eller andre helse relaterte studier
  • Bosted: Vertsfamilie eller hus for frivillige
  • Lengde: Fra 2 uker
  • Startdatoer: Fleksibel

Som frivillig på tannlege prosjektet I Vietnam vil du få en unik innsikt I feltet, og det vil berike deg med ferdigheter og erfaringer du trenger for videre karriere. Prosjektet gir deg muligheten til å jobbe i et reelt klinisk miljø mens du skygger kvalifiserte tannleger, som er opptatte av å gi den beste munnhygiene og generell hygiene. Du vil få et godt inntrykk av hvordan tannlegeyrket virkelig er.

Din rolle som tannlege frivillig

En frivillig undersøker et barn på tannlegefag i Vietnam

I begynnelsen av prosjektet er oppgaven din i hovedsak å observere og lære fra de lokale tannlegene. Du vil hjelpe til med å rengjøre verktøyet og gjøre klart rommet med utstyr før time. Det gir deg muligheten til å stille spørsmål og observere ulike behandlinger.

Ut fra dine erfaringer og tillitten du har opparbeidet deg, vil du få flere oppgaver og mer ansvar. Din entusiasme, vilje til å lære, arbeidskapasitet og varighet av prosjektet vil også bli tatt med i beregningen.

Samfunnsarbeid

Hver uke holdes det ”research session” for alle frivillige innen medisin i Vietnam. I løpet av sesjonen kan du dele opplevelser og hjelpe til å forberede medisinske presentasjoner og lage ”hand-outs”. Gjennom organiserte ”outreach” arrangementer vil du og de andre frivillige kunne presentere og levere materiale med spesielt fokus på tannlegefag til de lokale i området. En oppgave kan bli å undervise om god tannhygiene.

Ring oss:
(+47) 47 46 92 84
Frivillig arbeid på budsjett
instagram

Projects Abroad Norge

Fortell vennene dine om oss:

Tilbake til toppen ▲
Feedback
Du virker interessert i prosjektene våre! Vil du fortelle oss mer?
Gjerne det! Ikke nå, takk.