Projects AbroadProjects Abroad

Frivillig Arbeid og Internship innen Mikrofinans

A group of Microfinance interns help entrepreneurs in developing countries

Klikk her for å velge destinasjon for ditt Mikrofinans-prosjekt

Alle våre mikro-finans prosjekter følger en lignende modell, som vi først tok i bruk i Senegal. Prosjektene tilbyr enkeltpersoner eller grupper av personer små lån som over tid og med veiledning blir tilbakebetalt. Når et lån er innfridd, vil nye kandidater bli valgt. Våre frivillige støtter låntakerne gjennom hele prosessen, fra de første lånesøknadene til driften av sine nye virksomheter, når de er etablert.

Som i alle våre destinasjoner, vil du som frivillig på mikrofinansprosjektene få muligheten til å utforske en ny livsstil i et helt nytt miljø, fra Senegal og Ghana i Vest-Afrika til Tanzania i Øst-Afrika eller Kambodsja i Asia.

Vi tilbyr også plasseringer innen Business i flere land.

Din rolle på frivillig arbeid innen mikrofinans

Frivillige på et Mikrofinansprosjekt som jobber med lokale syersker for å kunne gi små lån for utvikling av bedriften

Uansett hvilket mikrofinansprosjekt du velger å bli med på, må du være klar for en utfordring. Du vil bli involvert i en lang rekke aktiviteter, inkludert å lese forretningsplaner, utvikle markedsføringsstrategier, administrere lånekonti, oppfølging av låntakere, holde workshops og gi generell veiledning.

Uansett hvilken destinasjon du velger, vil dine innspill bli verdsatt. Som frivillig innen mikrofinans vil du få et unikt innblikk i næringslivet i landet du har valgt.

Mikrofinans i:

Ring oss:
(+47) 23 50 71 20
Prosjekter for familier
instagram

Projects Abroad Norge

Fortell vennene dine om oss:

Tilbake til toppen ▲