Projects AbroadProjects Abroad

Frivillig Arbeid med Natur & Miljøbevaring

Vår planet, vårt ansvar

Gjør en innsats for kloden vår! Behovet for å ta vare på jorda blir stadig større. I takt med at verdensbefolkningen øker, trues naturlige habitater og naturressurser mer enn noen gang. Dette er vår planet og vårt ansvar – bli med oss på natur og miljøbevaring!

I dagens hektiske samfunn, med blomstrende industri og teknologiske fremskritt, er det lett å glemme hvor stort økologisk fotavtrykk vi etterlater. Nå er det på tide å sette natur og miljøbevaring på verdens dagsorden. Vi tar et tydelig standpunkt og gjør en bærekraftig innsats, slik at fremtidige generasjoner kan nyte vår vakre klode i årene framover.

Klikk her for å velge destinasjon for Natur og Miljøbevaring

Natur og miljøbevaring

Jobb med naturbevaring over hele verden. Våre prosjekter gir deg en unik mulighet til å komme tett på fantastiske dyrearter og spektakulære omgivelser. Hva med korallrevene i Thailand eller Belize? Et naturreservat i Afrika? Regnskogen i Peru? Mulighetene er mange. Felles for dem alle er at du kan gjøre en meningsfull innsats for bærekraftig naturvernarbeid.

Vi har klare etiske retningslinjer. Vår grunnholdning er at ville dyr skal ha minst mulig interaksjon med mennesker. Forskning underbygger at denne tilnærmingen sikrer bærekraftig utvikling over tid. Ville dyr som er i tett kontakt med mennesker sliter med å klare seg på egenhånd i naturen, og vi gjør dermed vårt ytterste for å unngå dette. Likevel vil våre prosjekter gi deg anledning til å oppleve spennende dyr som løver, haier, sjiraffer, skilpadder og mye mer – i deres naturlige habitat.

Frivillig på naturbevaring - Hva kan jeg bidra med?

Projects Abroad frivillige fikk øye på en leopard på savannebevaring i Sør-Afrika

  • Bevaring av dyreliv både over og under vann
  • Vedlikeholdsarbeid i naturreservater og nasjonalparker
  • Beskyttelse av flora og fauna
  • Informasjonskampanjer i lokalsamfunnet
  • Innsamling av vitenskapelige data om dyr og planter
  • Og mye mer!

Du trenger ingen forkunnskaper for å delta. Det viktigste er at du er motivert, engasjert, har stå på-vilje og er klar for å bidra. Våre prosjekter passer især godt for deg som er interessert i økoturisme, naturvern og etisk arbeid med ville dyr.

Vi garanterer kvalitet og resultater

Projects Abroad frivillig identifiserer elefanter på Natur & Miljø-prosjektet på Wild at Tuli reservatet i Sør-Afrika

Vi har egne ansatte som er eksperter innen sine respektive fagfelt, på alle våre prosjekter. Vi kombinerer dette med erfarne lokale samarbeidspartnere for å sikre håndfaste resultater av arbeidet vi gjør. Vi evaluerer fortløpende våre metoder, mål og resultater, for å sørge for bærekraftig utvikling og stabil fremgang av prosjektene våre.

Vil vite mer om å jobbe frivillig med dyr i utlandet? Her kan du lese mer om vår tilnærming til etisk og forsvarlig arbeid med ville dyr. Hvis du er interessert i å jobbe på dyresentre og dyreklinikker kan du også lese om våre veterinær- og dyrestellprosjekter.

Jordas framtid ligger i våre hender. Gjør en innsats nå.

Samarbeidspartnere på Projects Abroads Natur & Miljø-prosjekter:

Natur & Miljø-prosjekt i:

Ring oss:
(+47) 23 50 71 20
Praksisplass i utlandet
instagram

Projects Abroad Norge

Fortell vennene dine om oss:

Tilbake til toppen ▲