Projects AbroadProjects Abroad

Dykking og Marinbevaring i Thailand – Kurs for å bli Divemaster (tilleggskurs)

Oversikt

Bli Divemaster ved å fullføre et divemasterkurs med Projects Abroad!

En frivillig på dykkerkurs i Thailand

Samtidig som du jobber frivillig med marinbevaring kan du kvalifisere deg som PADI Divemaster. Dette er et nødvendig sertifikat dersom du vil bruke din lidenskap for dykking i en karriere, enten på et eksotisk sted eller mer lokalt. Mulighetene er mange!

Merk at det er 18 års aldersgrense for å ta dette kurset.

I løpet av tiden på prosjektet vil du jobbe tett med våre PADI-sertifiserte instruktører og ansatte hos Projects Abroad. Du vil lære å håndtere grupper med dykkere, gjennomføre dykkeorienteringer, kartlegge dykkesteder og beskytte skjøre marine miljøer. PADI Divemasters er profesjonelle dykkere, og er tilknyttet den største, og mest respekterte dykkeorganisasjonen i verden.

Etter dette programmet vil du være klar til å jobbe i dykkeindustrien som en divemaster eller registrere deg for instruktørkurs for å videreutvikle din karriere i dykking.

Hvilke kostnader innebærer dykkekurset?

Kostnadene for divemasterkurset avhenger av din tidligere erfaring, og ditt nåværende nivå på dykkersertifikat. Dess mer kompetanse og erfaring du allerede har, jo større avslag vil du få i prisen. I prislisten vår I prislisten vår finner du tre prisalternativer:

  • EFR (Emergency First Response) og Rescue Divers med minst 40+ loggførte dykk betaler en rabattert pris
  • Advanced Open Water Divers (eller høyere nivå) med minst 30 loggførte dykk betaler en svakt rabattert pris
  • Alle andre betaler standard pris

I tillegg, må alle som tar divemasterkurset PADI logobetale prosjektprisen for Natur & Miljøprosjektet. Det er ikke mulig og kun ta divemasterkurs – du må også jobbe frivillig på Dykking og Marinbevaringsprosjektet, og betale prisen for dette.

Disse prisene inkluderer Divemaster «Crew pack», og de påkrevde PADI-kursene. Du vil kunne låne alt av utstyr som er nødvendig for å ta kurset, men om du ønsker å fortsette en karriere innen dykking senere anbefales det at du har ditt eget utstyr. Du må selv betale dine egne PADI Divemaster medlemskapsgebyrer (ca. kr. 1200).

Tidsoversikt for å bli sertifisert Divemaster

Avhengig av din tidligere erfaring, kan du gjennomføre divemasterkurset på så kort tid som 8 uker.

  • EFR og Rescue Divers med minst 40+ loggførte dykk: 8 uker
  • Advanced Open Water Divers (eller høyere nivå) men 30+ loggførte dykk: 12 uker
  • Alle andre: 16 uker
Ring oss:
(+47) 23 50 71 20
Praksisplass i utlandet
instagram

Projects Abroad Norge

Fortell vennene dine om oss:

Tilbake til toppen ▲