Projects AbroadProjects Abroad

Frivillig arbeid for profesjonelle

Bruk dine ferdigheter som en profesjonell frivillig

En doktor som deltar som PRO-frivillig undersøker en pasient i Ghana

Som ferdigutdannet kan du bruke dine kunnskaper og ferdigheter innen ditt felt på et av våre prosjekter.

Vi ønsker alltid å forbedre og utvikle våre eksisterende prosjekter. Vi kan gjøre dette ved å rekruttere erfarne og kvalifiserte frivillige, som kan dele sin erfaring og kunnskap med lokalbefolkningen og dermed bidra til bærekraftig utvikling av våre prosjekter.

Det er fortsatt stor brukt for de ferdighetene som Projects Abroad-frivillige tilbyr, slik som engasjement, lidenskap og entusiasme. Men i tillegg behøves også frivillige med spesifikke egenskaper, kvalifikasjoner og erfaring. 

Det er behov for mange ulike ferdigheter på våre prosjekter, så ta kontakt for å finne ut hvor dine kvalifikasjoner og ferdigheter best kan komme til nytte.

Gjennomsnittlig eller god kjennskap til engelsk er nødvendig (unntatt i de spansk- og fransktalende landene, hvor spansk og fransk er det viktigste).

Gjennom din innsats på prosjektene vil du kunne være med å:

  • Formidle kunnskap og erfaring til lokalsamfunn i utviklingsland
  • Gi konkrete forslag til forbedringer og endringer for å sikre en bærekraftig utvikling av prosjektet

Vi vil være i kontakt med deg fra du søker og fram til din avreise, for å forsikre at du blir plassert på det prosjektet som har mest brukt for dine ferdigheter.

Du bør være oppmerksom på at dersom du ønsker å jobbe som profesjonell innen et av våre medisinske prosjekter, må du skaffe en ansvarsforsikring i tillegg til FOGG-forsikringen, som er inkludert for alle frivillige i programmet vårt.

Du kan se en oversikt over våre prosjekter her. Du er velkommen til å kontakte kontoret i Norge på telefon 23 50 71 20 eller e-post info@projects-abroad.no hvis du har spørsmål eller vil ha mer informasjon.

Ring oss:
(+47) 23 50 71 20
Voksenfrivillig 50+
instagram

Projects Abroad Norge

Fortell vennene dine om oss:

Tilbake til toppen ▲