You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

PRO - Frivillig arbeid for profesjonelle

Bruk dine ferdigheter som en profesjonell frivillig

En doktor som deltar som PRO-frivillig undersøker en pasient i Ghana

Projects Abroad Pro tilbyr frivillige prosjekter i utvalgte destinasjoner for deg som er ferdigutdannet. Projects Abroad Pro er med andre ord frivillige som ønsker å bruke sine ferdigheter, kvalifikasjoner og erfaringer til å gi et verdifullt bidrag i en av de destinasjonene vi arbeider i.

Er du

  • Nyutdannet
  • Etablert i arbeidsmarkedet
  • Pensjonist

og

  • Vil du gi et verdifullt bidrag innen ditt karrierefelt i et fellesskap i et utviklingsland, så er Projects Abroad Pro-prosjekter en ideell løsning for deg.

Med Projects Abroad Pro ønsker vi å forbedre og utvikle våre eksisterende prosjekter. Vi kan gjøre dette ved å rekruttere erfarne og kvalifiserte frivillige, som kan dele sin erfaring og kunnskap med lokalbefolkningen og dermed bidra til bærekraftig utvikling av våre prosjekter.

Projects Abroad Pro

Det er fortsatt stor brukt for de ferdighetene som Projects Abroad-frivillige tilbyr, slik som engasjement, lidenskap og entusiasme. Men i tillegg behøves også frivillige med spesifikke egenskaper, kvalifikasjoner og erfaring. Det er dem Projects Abroad PRO retter seg mot.

Vi tilbyr prosjekter for kvalifiserte frivillige i kategoriene ArkeologiBusiness, Barn og Ungdom, Natur & Miljø, Journalistikk, Juss & Menneskerettigheter, Medisin & HelseUndervisning, Veterinærfag & Dyrestell. Det er behov for mange ulike ferdigheter på disse prosjektene, så ta kontakt for å finne ut hvor dine kvalifikasjoner og ferdigheter best kan komme til nytte.

Gjennomsnittlig eller god kjennskap til engelsk er nødvendig (unntatt i de spansk- og fransktalende landene, hvor spansk og fransk er det viktigste).

Gjennom din innsats på prosjektene vil du kunne være med å:

  • Formidle kunnskap og erfaring til lokalsamfunn i utviklingsland
  • Gi konkrete forslag til forbedringer og endringer for å sikre en bærekraftig utvikling av prosjektet

Vi vil være i kontakt med deg fra du søker og fram til din avreise, for å forsikre at du blir plassert på det prosjektet som har mest brukt for dine ferdigheter.

Du bør være oppmerksom på at dersom du ønsker å jobbe som PRO innen et av våre medisinske prosjekter, må du skaffe en ansvarsforsikring i tillegg til FOGG-forsikringen, som er inkludert for alle frivillige i programmet vårt.

Hvis du har erfaring innenfor et spesifikt felt eller har ferdigheter du vil bruke, les mer på Projects Abroad Pro’s hjemmeside. Her kan du finne informasjon om prosjektene som er utvalgt til Pro-frivillige og også lese mer om de destinasjonene du kan reise til. Du er også velkommen til å kontakte kontoret i Norge på telefon 47 46 92 84 eller e-post info@projects-abroad.no .

Ring oss:
(+47) 47 46 92 84
Praksisplass i utlandet
instagram

Projects Abroad Norge

Fortell vennene dine om oss:

Tilbake til toppen ▲