Projects AbroadProjects Abroad

Reise på kort varsel?

Fikk du plutselig litt ekstra fri? Eller litt bedre råd? Og skikkelig reiselyst? Vi kan hjelpe deg ut på frivillig arbeid – også på kort varsel.

Volunteers showing off their home made Projects Abroad tattoos

Ideelt sett ber vi om søknader tre måneder før du ønsker å reise ut på frivillig arbeid med oss. Men vi har forståelse for at det ikke alltid går an å planlegge lang tid i forveien. Derfor er det som regel mulig for oss å tilrettelegge for at du kan reise ut på kort varsel.

Her er noen ting du bør beregne tid til:

  • Politiattest: kreves av alle over 21 år (noen steder også fra 16 år) på prosjekter hvor du vil jobbe med mennesker. Dette tar vanligvis om lag 3 uker å få på plass.
  • Visum: noen land krever at du søker visum på forhånd. Vi vet hvilke, spør oss om råd.
  • Vaksiner: en del vaksiner bør tas flere ganger før avreise. Kontakt et reisemedisinsk senter og be om råd og veiledning så snart som mulig.

Hvis du er usikker på hvor du kan reise ut på kort varsel, så ta kontakt med oss. Vi gir deg gjerne noen forslag til steder som kan passe tiden du har til rådighet, interessene dine og våre prosjekters behov.

I en del destinasjoner kan du få visum på flyplassen ved ankomst. Du kan for eksempel vurdere land som Ecuador, Peru, Belize, Costa Rica, Tanzania, Sør-Afrika, Filippinene, Nepal, Kambodsja, Thailand, Samoa og Fiji.

Hvis du ønsker å reise raskt og ikke har tid til å skaffe politiattest, kan du velge prosjekter hvor dette ikke er påkrevet. Eksempler på prosjekter du kan vurdere er frivillig arbeid med dyr, bygg, natur og miljø, business, arkeologi, juss og menneskerettigheter, veterinærmedisin og dyrestell og mikrofinans.

Har du begrenset med penger til turen din? Her kan du lese mer om å reise frivillig på budsjett.

Ring oss:
(+47) 23 50 71 20
Informasjonsmøter
instagram

Projects Abroad Norge

Fortell vennene dine om oss:

Tilbake til toppen ▲