Projects AbroadProjects Abroad

Frivillig arbeid med Sosialt Arbeid

Ønsker du å gjøre en innsats for barn, unge eller eldre? Du har mange muligheter! Vi tilbyr frivillig arbeid innen folkehelse, barn og ungdommer, eldre, kvinner, flyktninger, undervisning, menneskerettigheter, byggeprosjekter, urbefolkning og lokalsamfunnsprosjekter. Vi hjelper deg å finne det som passer best for deg.

På frivillig arbeid innen sosialt arbeid kan du gjøre en innsats på ulike institusjoner og organisasjoner i lokalsamfunnene vi jobber i. Vi tilbyr både praksisplasser, internship og vanlig frivillig arbeid innen en rekke prosjekter relatert til sosialt arbeid:

Frivillig-jente sitter og snakker med sosialarbeider på frivillig arbeid innen sosialt arbeid

Frivillig-jente sitter sammen med elever på en skole i Tanzania

Som frivillig innen sosialt arbeid vil du få varierte erfaringer og arbeidsoppgaver. Vi tilpasser arbeidsoppgavene til den enkeltes bakgrunn og interesserer, slik at du plasseres på et prosjekt hvor dine kvalifikasjoner og kunnskaper kommer best mulig til nytte.

Projects Abroad tilbyr plasseringer på blant annet sentre for gatebarn, landsbyprosjekter med fokus på urbefolkning, menneskerettighetssentre og innen ulike helseprosjekter, slik som folkehelseprosjekter, ernæringsprosjekter og arbeid med hiv/aids. Enten du har bakgrunn fra sosialt arbeid fra tidligere, er under utdanning eller ønsker å prøve deg innen dette feltet, har vi plasseringer som passer for deg. Du kan reise alene eller i gruppe med andre. Ta kontakt for å høre hva vi kan tilby.

Vil du vite mer om resultatene av våre frivilliges innsats? Her kan du lese mer om hva vi har oppnådd og se vår Global Impact Report.

Ring oss:
(+47) 23 50 71 20
Frivillig Arbeid med Natur & Miljøbevaring
instagram

Projects Abroad Norge

Fortell vennene dine om oss:

Tilbake til toppen ▲