Projects AbroadProjects Abroad

Frivillig Arbeid med Sport

Frivillige på stranden på surfeprosjektet i Sør-Afrika med Projects Abroad

Hvor enn du reiser i verden så vil du alltid finne folk som er interessert i sport. Sport fører folk sammen, og er med på å bygge samhold i lokalsamfunnene, og samtidig bidrar sport til sunne friske og glade individer. Sport og idrett kan også være en etterlengtet pause fra negative aspekter i livet, og for mange fattige kan sport føre til en vei ut av fattigdommen.

Klikk her for å velge Sportsprosjekt

Regelmessig og organisert sport kan ha en veldig positiv effekt på barn. I tillegg til de åpenbare effektene som å komme i god form, så bringer sport med seg annen viktig læring slik som viktigheten av å bli en lagspiller, kommunikasjon og disiplin. Og ikke minst så bringer sport med seg mye glede og moro.

Hvert av våre frivillig arbeid sportsprosjekter deler disse målene:

  • Utvikle lokale sportstalenter – gjennom å tilby gode trenere, og å støtte Projects Abroads trenere i sitt arbeid
  • Utvikling i lokalsamfunnet ved å tilby sport som et tilbud til barn fra fattige familier
  • Inkludering – gjøre sport tilgjengelig for alle

Som frivillig på et Projects Abroad sportsprosjekt vil du jobbe mot disse målene sammen med entusiastiske ansatte i noen av de fattigste lokalsamfunnene i utviklingsland.

Din rolle som frivillig på et sportsprosjekt

Uansett hva slags sportsprosjekt som er riktig for deg, fotball i Ghana, rugby på Samoa eller volleyball i Bolivia, så kan vi sørge for at du får en fantastisk opplevelse. Du vil kanskje lære om sporten din om morgenen, for så å organisere en kamp på ettermiddagen. Frivillige trenere er ansvarlige for å hjelpe til med organiseringen av alle aspekter ved å drive en sport, fra å arrangere treningsøkter til å støtte lag som spiller på banen.

Gjennom godt samarbeid med lokale sportsklubber kan vi plassere frivillige i sportsprosjekter uansett hva slags erfaring de har med sport fra før av. Fortell oss hvilken sport du er interessert i, og vi vil finne et sportsprosjekt som passer for deg!

 

Sport i:

Ring oss:
(+47) 23 50 71 20
Voksenfrivillig 50+
instagram

Projects Abroad Norge

Fortell vennene dine om oss:

Tilbake til toppen ▲