Projects AbroadProjects Abroad

Basketball

Frivillig som trener en basketballtrening i utlandet med Projects Abroad

Basketball er et fartsfylt spill som krever en rekke forskjellige ferdigheter og evner. Basketball har lenge vært sett på som et av verdens mest populære lagspill med en enkel og praktisk spillemåte som krever minimalt av utstyr og et relativt lite spilleområde.

Klikk her for å velge destinasjon for ditt basketballprosjekt

Populariteten til basketballsporten har gått gjennom en renessanse de siste årene, takket være en endring i basketballtrenernes holdninger. Profesjonelle trenere har begynt å legge mer vekt på å utvikle spillere som har varierte ferdigheter og kvaliteter, framfor kun å se etter dem som rager et hode og skuldre over de andre. Tiden da profesjonell basketball kun var forbeholdt de som var 2,10 m. høye og med en størrelse tilsvarende 20 trenere er for lengst borte. Dette har ført til at sporten er mer tilgjengelig for barn over hele verden.

Det å jobbe frivillig på et basketballprosjekt dreier seg om mer enn kun utvikling av selve sporten. Det handler om å gi barna som du jobber med en bedre hverdag, og muligheten til en bedre framtid, både gjennom å spille basketball, men også ved å gi dem idéer og holdninger som utvikles gjennom idretten, som lagarbeid, disiplin og rettferdig spill.

Basketballplasseringer

Har du en lidenskap for basketball? Da bør du arbeide frivillig på et av våre basketballprosjekter i et utviklingsland. Du trenger ikke å være en erfaren trener for å delta. Alt som kreves er en god kunnskap om spillets detaljer og et ønske om å formidle den til andre. Du kan arbeide frivillig på et prosjekt innen basketball i løpet av friåret ditt, som en pause fra karrieren eller som del av ferien din.

Basketball er et svært enkelt spill å lære seg, men det er mange komplekse regler og taktikker som du som frivillig trener kan introdusere til entusiastiske studenter. For ikke å nevne de individuelle ferdighetene som kan utvikles og forbedres. Den fremgangen studentene viser under din undervisning vil gi deg enorm følelse av tilfredshet og mestring. Spesielt når du ser dem i kamp med sine lokale rivaler.

Ulike kulturer har en tendens til å ha forskjellige måter å trene samme sport, og det vil være interessant for deg å se disse forskjellene mellom f.eks. basketball i Ghana sammenlignet med ditt eget hjemland. Det er helt klart en fordel for dine studenter å få kreative innspill fra en annen kultur, og du vil kanskje til og med lære noe selv også.

Du vil ha en prosjektveileder, og dere vil I samarbeid bli enige om et strukturert program innenfor grunnleggende basketballspill. Du kan bruke tiden din til å praktisere mann til mann merking, pasningsforbedringer eller kanskje sesjoner der dere forsøker å score tre pointers. Hovedmålet er å utvide muligheten for unge spillere, uansett hvilket nivå den enkelte er på, og å gjøre læringen givende og morsom.

Uansett hvilken destinasjon du velger å reise til vil du få erfaring innen idrettsutvikling som vil komme godt til nytte dersom du velger å studere eller jobbe innenfor dette området i framtiden. I tillegg vil du ha en fantastisk tid på det prosjektet du velger å delta på.

Basketball i:

Ring oss:
(+47) 23 50 71 20
Frivillig Arbeid med Natur & Miljøbevaring
instagram

Projects Abroad Norge

Fortell vennene dine om oss:

Tilbake til toppen ▲