Projects AbroadProjects Abroad

Fotball

Frivillige trener fotball på en skole utenlands med Projects Abroad

Ansett som en av verdens mest populære idretter og spilt i alle land er fotball virkelig universell. Spillet besitter en unik evne til å begeistre og forene mennesker, hjemme og utenlands. Det kan man se på VM i 2014. Fotball er gøy!

Klikk her for å velge destinasjon for ditt fotballprosjekt

Den sterkeste kvaliteten til fotballen har alltid vært enkelheten. Det kreves kun et minimum av utstyr, den kan spilles så og si hvor som helst – gress, betong eller sand – og det er enkelt å lære. Ved å spille regelmessig vil det gi mange fysiske fordeler: hurtighet, utholdenhet, balanse og koordinasjon, for å nevne noen.

Men fotball handler om så mye mer enn kun det fysiske. Det kan være svært givende for barn å delta fordi det utvikler en forståelse av lagarbeid, rettferdig spill og respekt, som igjen bidrar til å utvikle ens personlige karakter. I denne sosiale sammenhengen kan det også være positivt for lokalsamfunnene fordi fotball fokuserer hodet til de yngre og opptar dem med en sunn aktivitet.

For enkelte kan fotballen til og med være veien til berømmelse, men for alle er det et morsomt spill.

Fotballplasseringer

Vårt mål er å gi deg og alle våre frivillige fotballtrenere den nødvendige informasjon og evner til å kunne utvikle unge fotballtalenter på den destinasjonen du velger, og samtidig kunne utvikle dine egne trenerferdigheter. Du trenger ikke å være en erfaren trener med et FA-sertifikat for å delta. Du trenger nødvendigvis ikke å være en veldig god fotballspiller heller, selv om det alltid er en fordel om du har noen gode ferdigheter.

Rollen din som frivillig vil innbefatte brede og varierte oppgaver, men det noen kriterier som må oppfylles. Entusiasme, kunnskap om evner og teknikker, og en imøtekommende væremåte.

Enten du deltar én, to, tre måneder eller lengre vil vi følge deg opp og gi deg et spesifikt treningsprogram for å hjelpe deg i rollen som trener. Uansett hvilken destinasjon du velger å jobbe frivillig på vil du raskt se hvilken påvirkning du gjør på barna og ungdommene som du jobber med. Du vil få mye erfaring innen idrettsutvikling som vil gjøre god nytte dersom du velger å studere eller jobbe innenfor idrett i framtiden.

Fotball i:

Ring oss:
(+47) 23 50 71 20
Informasjonsmøter
instagram

Projects Abroad Norge

Fortell vennene dine om oss:

Tilbake til toppen ▲