Projects AbroadProjects Abroad

Frivillig Arbeid med Fotball i Bolivia

Oversikt

Dersom du er interessert i å bidra med frivillig arbeid i denne destinasjonen, vennligst ta kontakt med oss før du søker.

  • Sted: Cochabamba
  • Rolle: Forbedre vanskeligstilte barns fotballferdigheter, og hjelpe til med pågående prosjekter i lokalsamfunnet
  • Alder på elevene: 4-20 år
  • Størrelser på klassene: 30
  • Boform: Vertsfamilie
  • Lengde: Fra to uker
  • Startdatoer: Fleksibelt

Fotball er nasjonalsporten i Bolivia, som i resten av Sør-Amerika, og bolivianerne tar denne sporten svært seriøst. Å trene barn i fotball er en fin måte å inspirere barna på, og å skape samhold. Ved å delta på en fotball-plassering kan du kombinere arbeidet som fotballtrener med viktig samfunnsbasert arbeid.

Unge bolivianske gutter trener fotball sammen med en frivillig

Project Abroads frivillige jobber med Real Cochabamba Football Academy. Denne skolen har hjulpet barn med sportsaktiviteter siden 2002. Skolen har rundt 500 spillere, men antall spillere fordobles hver sommer. De frivillig jobber tett sammen med veileder, Edy Zubieta, som var en profesjonell fotballspiller og som nå bruker tiden sin på å hjelpe unge fotballspillere.

På dette prosjektet kan du kombinere fotball med sosialt arbeid og arbeid i lokalsamfunnet. Prosjektet gir medisinsk hjelp til fattige familier med ernæringsproblemer, og gir stipend til de fattigste barna som ellers ikke ville ha penger til å dekke skolegang. Det finnes også programmer for kvinner og barn med Hiv/Aids.

Frivillig som fotballtrener

Fotballskolen har ca. 300 elever mellom 7-17 år. Du vil selv kunne velge hvilken aldersgruppe du ønsker å jobbe med. Avhengig av spanskkunnskapene dine kan du få sjansen til å hjelpe en av trenerne med spillerne hans. Frivillige med mye fotballerfaring kan få mye ansvar, og kanskje anledning til å utvikle sitt eget treningsopplegg.

Alle frivillige på fotballprosjektet blir også spurt om å delta i det sosiale arbeidet som fokuseres på 30 familier som bor på området. Dette arbeidet kan innebære å tilbringe tid med barna eller å delta i andre daglige og sosiale aktiviteter.

I skoleåret foregår fotballtreningen kl. 15-19, og i skoleferiene er fotballskolen også åpen om morgen og ettermiddag. Treningen består av oppvarmings-øvelser og tekniske instruksjoner før selve treningen starter.

Ring oss:
(+47) 23 50 71 20
Informasjonsmøter
instagram

Projects Abroad Norge

Fortell vennene dine om oss:

Tilbake til toppen ▲