Projects AbroadProjects Abroad

Frivillig Arbeid med Friidrett

Elever på sportprosjektet varmer opp sammen med en frivillig trener før timen

De olympiske leker er kjent for å engasjere publikummere over hele verden, og friidrett er en av de store idrettsgrenene. De fleste friidrettsstevner krever lite eller ikke noe utstyr, og det kan være enkelte personer som aldri har deltatt i noen form for friidrett på skolen eller blant venner.

Klikk her for å velge destinasjon for ditt friidrettsprosjekt

Den store variasjonen av arrangementer som går inn under friidrettssjangeren viser at det finnes noe for enhver smak. Om du ikke kan løpe raskt nok til å konkurrere i sprintløp, har du kanskje utholdenheten til å løpe 10 000 meter? Dersom løping ikke er din greie, er du kanskje flinkere til grener innen kast eller hopp?

Selv om de fleste friidrettsstevner er for individuelle, er grenene organisert på en måte som gjør at deltakerne vanligvis vil være del av et større team som støtter hvert enkelt medlem innenfor deres idrettsgrener.

Den inkluderende og lagorienterte oppbyggingen i friidrett gjør dette til en perfekt utviklingssport, og det er grunnen til at Projects Abroad sender sine frivillige ut for å jobbe som trenere på friidrettsprosjekter I utviklingsland.

Friidrett i:

Ring oss:
(+47) 23 50 71 20
Frivillig Arbeid med Natur & Miljøbevaring
instagram

Projects Abroad Norge

Fortell vennene dine om oss:

Tilbake til toppen ▲