Projects AbroadProjects Abroad

Rugby

Rugbytrening med frivillig trener i Ghana

Rugby er et eksplosivt, dynamisk spill som blander de mest krevende fysiske ferdighetene med noen av de hurtigste og bringer disse sammen til et spill som uten tvil har det sterkeste element av lagarbeid blant de største idrettene i verden.

Klikk her for å velge destinasjon for ditt rugbyprosjekt

På toppnivå innen rugby må spillerne fortsatt ha en utrolig fysikk, men på amatørnivå og ungdomsnivå kan alle spille, uavhengig av form og fasong. Spillet er utrolig enkelt, det krever ikke så mye mer enn to lag, en ball og et sted å spille. Det er ikke vanskelig å se hvorfor rugby så raskt fanger interesse i utviklingsland, og at våre frivillige er i frontlinjen i denne utviklingen; å trene grupper og ungdommer som raskt utvikler en lidenskap for spillet.

Rugby er en sport som utvikler unge mennesker på en unik måte. Bortsett fra de individuelle egenskapene som er involvert, er det også en kanal for en ung persons naturlige aggresjon mens det samtidig lærer dem respekt for andre, det er derfor det er kjent som et spill spilt av gentlemen. De iboende elementene av lagarbeid i rugby gir unge mennesker struktur og en viktig posisjon innad i en gruppe mennesker. Dette har en stor innvirkning i samfunnet utenfor spillet.

Rugbyplasseringer

Frivillig som trener et rugbylag på en skole i utlandet

Dersom du har en lidenskap for rugby, kan kanskje frivillig arbeid på et av våre rugbyprosjekter være noe for deg? Du må ikke være en erfaren spiller eller trener for å delta, alt du trenger er solid kunnskap om reglene og et ønske om å videreformidle disse til andre. Du kan delta i løpet av et friår fra studier, som et avbrekk fra karrieren eller som del av en utvidet ferie.

Vi i Projects Abroad tror at sport kan brukes for å utvikle enkeltpersoner og lokalsamfunn, og vi jobber med å introdusere populære idretter til nye områder for å oppnå dette. Vi har ingen mulighet til å gjennomføre dette uten din hjelp, og det er derfor vi trenger deg på et av våre rugbyprosjekter. Du vil delta sammen med en gruppe som er dedikert til sport og som ønsker å videreføre sin kjærlighet for spillet til andre..

Det er mye å gjøre på prosjektet, fra håndtering av ball og treningsøkter til lagtaktikk. Avhengig av hvor mye du forstår av spillet, kan du hjelpe til med utvikling og organisering av treningsøkter og jobbe med spesifikke rugbydisipliner. Det er så mye forskjellig å bli involvert i og så mye gøy man kan ha samtidig.

Rugby i:

Ring oss:
(+47) 23 50 71 20
Medisin & Helse
instagram

Projects Abroad Norge

Fortell vennene dine om oss:

Tilbake til toppen ▲