Projects AbroadProjects Abroad

Frivillig Arbeid med Rugby på Samoa

Oversikt
  • Sted: Apia
  • Typer Prosjekter: Lokal rugbyklubb (Samoa Rugby Union)
  • Alder på Barna: 0-30 år
  • Størrelse på gruppene: 20 personer
  • Rolle: Assistere lokale trenere i Samoa Rugby Union og i tillegg lære spillerne grunnleggende engelsk
  • Boform: Vertsfamilie
  • Lengde: Fra to uker
  • Startdatoer: Fleksibelt

Dette sportsprosjektet er en unik mulighet for deg som vil stifte bekjentskap med, eller få mer erfaring innen rugby. Rugby er den idrettsgrenen Samoa er mest kjent for, og rugbylandslaget har stor suksess i de store internasjonale turneringene.

Som frivillig kommer du til å jobbe med Samoa Rugby Union, som ble stiftet i 1924 og som ble en del av International Rugby Board i 1988. Samoa Rugby Union er i tillegg medlem av Federation of Oceania Rugby Union (FORU).

Samoa Rugby Union jobber med utvikling av initiativer innenfor rugby på grasrotnivå. De utivkler også talenter i High Performance Unit (HPU), et program som gir spillere, trenere og dommere en unik mulighet til å videreutvikle sine talenter.

Din rolle som frivillig

Ungdom som trener rugby på en gressbane på Samoa

Du kommer til at arbeide sammen med ansatte i Samoa Rugby Union, og sammen drar dere ut til lokalsamfunnet, som del av programmet, Pacific in Union (PIU). Dere besøker skoler i området og trener barn i rugby og annen fysisk aktivitet. Du vil også gi barna informasjon og opplæring i hvordan de kan ha en sunn livsstil. Frivillige med erfaring innen rugby vil ha mulighet til å jobbe sammen med noen av de beste spillerne i HPU.

Du kan også bli bedt om å undervise spillerne i engelsk. Det er viktig for dem å beherske det engelske språket dersom de har ambisjoner om å bli profesjonelle spillere.

Uansett om du lærer barna nye ferdigheter og oppuntrer dem til å utvikle talentene sine, eller hjelper de beste spillerne til å forbedre seg teknisk, så kan du på dette prosjektet tilegne deg meningsfull, praktisk erfaring samtidig som du utgjør en positiv forskjell i andres liv.

Ring oss:
(+47) 23 50 71 20
Frivillig Arbeid med Natur & Miljøbevaring
instagram

Projects Abroad Norge

Fortell vennene dine om oss:

Tilbake til toppen ▲