Projects AbroadProjects Abroad

Skolesport

Elever på et Fotballprosjekt i utlandet med Projects Abroad

De fleste har minner fra skolegården som første gang fikk prøve seg i idrett, og erfaringen de hadde den gang vil ofte farge holdningene deres overfor sport videre i livet. Det er med denne idéen i bakhodet vi utviklet vårt prosjekt innen skolesport.

Klikk her for å velge destinasjon for ditt prosjekt innen skolesport

Våre første frivillige i sport begynte som lærere i muntlig engelsk. De fant ut at skolene vi jobber med ønsket at de skulle ta elevene med på sportsundervisning. Skolene manglet ressurser til å skaffe spesialiserte idrettslærere som hadde kunnskap om reglene i de ulike spillene som barna ville spille. Våre entusiastiske frivillige begynte derfor å tilby ekstra aktiviteter, i tillegg til at de startet fotball- og treningsklubber.

Som frivillig kan du involvere deg som trener i ulike idretter på våre destinasjoner for skolesport. Dersom du ønsker å trene barn og ungdom i en annen sport enn de som er nevnt på våre sider, bes du ta kontakt med oss. Våre samarbeidspartnere er alltid interesserte i å høre om nye idéer, og nye muligheter blir utviklet hele tiden. Er du også forberedt til å undervise i muntlig engelsk ved siden av sportsplasseringen, vil du bidra enda mer til lokalsamfunnet der du jobber.

Du kan jobbe frivillig som trener på et sportsprosjekt uansett hvor gammel du er, hvilken erfaring og hvilke ferdigheter du har. Skal du ha et friår, et avbrekk fra karrieren, ønsker å forlenge ferien din eller er pensjonist og har en genuin interesse for sport så er du velkommen til å delta. Vi søker deg som har et ønske om å videreformidle dine ferdigheter, teknikker og positive holdninger som følger idretten til neste generasjon.

Trener i sport på skoler

Frivillige trener en skolefotballklubb i Peru

Projects Abroads frivillige er involvert i å trene idretter til skolebarn på mange av våre destinasjoner. De er engasjerte i sport som fotball og basketball, etablerte idretter i eget hjemland hvor ferdigheter de har lært hjemme kan bli brukt på en fordelaktig måte i utviklingen av idretten i et nytt land.

Som frivillig vil du også få kjennskap til populære nasjonalsporter som fotball i Ghana og rugby på Samoa, hvor til og med små barn har de grunnleggende spillferdighetene og entusiasmen på plass. Du må også være forberedt på å bli med når barna mener det er på tide at du lærer en av deres idretter; hva med en livlig runde mongolsk wrestling!

Sport i skolen i:

Ring oss:
(+47) 23 50 71 20
Frivillig Arbeid med Natur & Miljøbevaring
instagram

Projects Abroad Norge

Fortell vennene dine om oss:

Tilbake til toppen ▲