Projects AbroadProjects Abroad

Frivillig Arbeid med Sport i skolen i Belize

Oversikt
  • Sted: San Pedro
  • Rolle: Din rolle som frivillig vil bli å utvikle og drive et strukturert og gøy initiativ på skoler for å forbedre treningsnivået.
  • Krav: Ingen
  • Alder på barna: 4-13 år
  • Størrelse på gruppene: 25 -30 stk.
  • Boform: Vertsfamilie
  • Lengde: Fra 4 uker
  • Startdatoer: Fleksibelt. Prosjektet er stengt fra slutten av juni til begynnelsen av september på grunn av sommerferie.

Projects Abroad frivillige på sportsprosjektet i Belize bidrar til å bekjempe de usunne livsstilene til de små barna i lokalsamfunnet. Fedme i barndommen er et voksende problem i Belize. Problemet har begynt å påvirke flere og flere barn, da familiene har en tendens til å velge billigere dietter som inkluderer usunn og bearbeidet mat. Deres dårlige kosthold forverres også på grunn av mangel på strukturert sport i skolene, noe som begrenser deres muligheter til å være aktive og komme i form.

Å ha fokus på idrett i skolene er en fin måte å få unge involvert i fysisk aktivitet. Å oppfordre dem til å delta, gir dem noe verdifullt å bruke tiden sin på.

Din rolle på sportsprosjektet I Belize

Kvinnelig frivillig holder barna I aktivitet med sport

I løpet av din tid på prosjektet vil du jobbe som gymlærer på en offentlig grunnskole. Disse skolene mangler ofte nødvendige pengeressurser for å ansette en gymlærer, og bruker derfor de samme lærerne som underviser i matematikk eller andre fag, selv om de ikke har kunnskapene som skal til for å undervise i sport. Du vil jobbe daglig med elever og sikre at de er i stand til å utvikle sine ferdigheter innen idrett som fotball, basketball, volleyball eller friidrett, som er de mest populære sportene I Belize.

Du vil jobbe fra rundt 08.30 til 14.30 fra mandag til fredag på forskjellige skoler. Hver skoletime varer i ca. 45 min. Du vil planlegge og gjennomføre hver klasse, så det er opp til deg å velge fokus for hver time. Du skal prioritere å lage et positivt sportsmiljø, hvor det også fokuseres på å leve en sunnere livsstil.

Skolen stenger i slutten av juni fordi elevene skal ha sommerferie. Prosjektet vil fortsette i september når skolen åpner igjen. Om du ønsker å undervise i sport i løpet av juli og august kan du bli med på prosjektet Sport & Samfunn i Belize.

Ring oss:
(+47) 23 50 71 20
Prosjekter for familier
instagram

Projects Abroad Norge

Fortell vennene dine om oss:

Tilbake til toppen ▲